Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Budapesten hova menjek szülni?...

Budapesten hova menjek szülni? A kérdés komoly.2hetem van. Nincs orvosom

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 22:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a lakcímed szerinti területi kórházba.
2010. júl. 30. 22:14
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha valasztani lehet, akkor a Margit korhazat ajanlanam. Igaz, nekem volt dokim (teruletileg nem oda tartozom), de csupa jo tapasztalatom van, nem hallottam senkitol sem rosszat.
2010. júl. 30. 22:16
 3/12 anonim ***** válasza:

Péterfy Sándor Utcai Kórházban szültem tavaly.

Megvoltam velük elégedve minden téren.Csak ajánlani tudom Őket.Szeretnél saját dokit?Ha nem,akkor is jó kezekben lennél.Ha van kérdésed írj!

2010. júl. 30. 22:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Szent István kórházat szeretettel ajánlom Neked! Nagyon kedvesek és rendesek voltak velünk.
2010. júl. 30. 22:42
 5/12 anonim ***** válasza:
Margit kórház, én 2x szültem ott, nagyon jó hely!
2010. júl. 30. 23:44
 6/12 anonim ***** válasza:
SOTE II. Nagyon jó volt. Teljesen meg voltam elégedve.
2010. júl. 31. 11:01
 7/12 anonim ***** válasza:
ha nincs dokid,akkor szerintem oda kell menned, ahova tartozol....vagy nem jól tudom???
2010. júl. 31. 22:26
 8/12 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom szabad orvos és intézmény választás van. Nekem ezért is furcsa hogy mindig ezt firtatja az ÁEK. Pont ők akikről azt hallottam alig van betegük.

A mentő a legközelebbi korházba visz.De biztos meglehet őket is kérni, hogy máshova vigyenek(vagy nem)

2010. aug. 1. 10:22
 9/12 anonim ***** válasza:

hát akkor ez most nekem új...mert én úgy tudom a mentősök is csak akkor visznek oda, ahova akarod, ha nagyon jófejek!

Ja és ha sürgős a dolog, vérzés van pl, akkor tuti oda viszik az embert ahova tartozik...amúgy te hova tartozol?

2010. aug. 1. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:
a mentősök CSAK akkor visznek oda ahova akarod, ha az adott kórházban van dokid, aki kiadott egy papírt miszerint nála fogsz szülni! Ha nincs ilyen papírod, a legközelebbibe visznek.
2010. aug. 1. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!