Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez normális szexnél vagy...

Ez normális szexnél vagy rossz a babának?

Figyelt kérdés
18 hetes vagyok és már kezd nőni a pocakom. Mikor a párom van felül akkor húzódik a hasam és orgazmus után pedig a baba mintha kinyomná magát pár percig, pedig próbáljuk úgy, hogy nem ér össze a hasunk.

2016. jún. 19. 08:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Ami neked illetve nektek jó az a babának sem árt. Orgazmusnál a mèh kemény lesz. Ez normál esetben is ìgy van szóval nem kell aggódni. Ha annyira zavar akkor lehet pózt cserélni..lehetsz te felül stb.
2016. jún. 19. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is 18 hetes vagyok, és a mi babánk sem szereti, ha a párom van felül. Kinyomja magát nagyon, viszont azt próbáljátok meg, hogy te vagy felül, nekünk bevált! :)
2016. jún. 19. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha megengeded most egy kicsit intim leszek de őszinte.Amikor annyi idős voltam a lányommal mint te most nagyon kívántam a szexet és ahogyan végig futott rajtam a gondolata is ,a méhem bekeményedett,de nem csak ettől hanem ha cipeltem,hajoltam,magas vérnyomás stb.A terhes nőknél normális a szex utáni vágy és könnyebb az orgzmus is ilyenkor,mert a baba kifelé kezdi nyomni a csiklót,hormonálisan is több ilyenkor a női hormonod.A lényeg a babának baja nem lessz ettől.Viszont tudnod kell hogy érzi azt az érzést amit te is tehát az orgazmusodat is.Ennél fogva ha sokat van akkor megszületésekor duzzadt lessz a nemiszerve mind ha lány mind ha fiú.A születés után 3-4 héttel ez elmúlik.A lényeg azon van hogy a szex gyengéd legyen ,nekünk nagyon bevált akkor,hogy oldalról csináltuk és tudtam így a méhszáj nek kap annyi lökést mint előlről vagy hátulról.Egyébként én a vége felé már bosszantónak is találtam a saját vágyamat mert elvégre mégis csak egy tiszta kisgyermek születik majd.Így én 5. hónapban döntöttem úgy hogy majd én eldöntöm mikor és semmiképpen ne trtson túl sokáig.Remélem segíthettem és jó volt a kérdésed is.Te döntessz!!Ilyenkor egy férfi legyen úriember és értse meg a másállapotot.
2016. jún. 22. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolso valaszolo,nagyon tetszett amit irtal,hasonlokepp gondolom en is.!
2016. jún. 22. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök jól esett ne aggódj semmi baj nem lesz.
2016. jún. 23. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!