Reménykedhetek, hogy terhes vagyok?
Nem tudom, nekem sosem jött semmi a mellemből,
bár terhes sem voltam soha :)
Nos igen akár terhes is lehetsz a tünetek alapján,pláne,hogy az utolsó mensid nem volt rendes mensi.Ha valóban terhes vagy akkor már a 8 hét felé járhatsz,akkor meg bizony jönnek a tünetek:)
Viszont a melledből szivárgó fehér dolog egyáltalán nem normális,nehogy azt hidd,hogy előtej vagy ilyesmi,mert az csak a terhesség utolsó harmadában jelentkezik.Én prolaktin szint túltengésre gyanakszom,amit viszont kezelni kell mert meddőséget,terhesen pedíg korai vetélést is tud okozni.Ez komoly.Szerintem holnap reggel tesztelj,és ha pozitív ha negatív menj dokihoz a melled miatt.
Ha negatív a teszt,akkor főleg menj orvoshoz,mert terhesség ugyan nincs de hormonprobléma igen amit kezelni kell.
egy eü-s 15 hetes kismami
Az eü.-s kismamának köszönöm a válaszát. Mi úgy számoljuk,hogy KB 5 hetes lennék,mivel akkor próbálkoztunk először. Múlt héten szombaton csináltunk egy tesztet,az negatív volt és most vasárnapra terveztünk újból tesztelni.
Olvastunk olyanról,hogy valaki pár hetes terhességet megérzett,tünetei voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!