6hetes terhes vagyok, tegnap reggel voltam dokinál, szerinte minden oké volt. Estére elkezdtem kicsit vérezni. Vajon elment a babám? Reménykedhetek még?
Figyelt kérdés
Voltam bent a korházba,csináltak vér teszte,de csak ma lesz meg az redmény.Nem folyamatos a vérzés,csak néha jön egy kicsi,olyan barnás a szine,nem kifejezetten vér.2008. szept. 20. 11:48
1/5 anonim válasza:
A vetélés nagyon erős vérzéssel és erős görcsökkel jár, pont mint egy szülésnél. Szerintem nincs semmi probléma ilyen idős terhességnél gyakran előfordul vérzés.
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg nem normalis jelenseg a verzes. Ultrahangra kellene menned, mert azon latszik, hogy van-e meg petezsak. A vervetelbol gondolom a Hcg hormont akarjak kimutatni, ami nem szivodik fel azonnal, ha ne adj Isten elment volna a baba. Probalj meg egy UH-ra elmenni amint lehet, es addig is nagyon nagyon sok pihenes. Semmi bevasarlas, takaritas vagy emelgetes. Drukkolok neked, hogy minden rendben legyen.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de mostmér elég rendesen vérzek,ugygondolom elment a baba.
2008. szept. 20. 13:32
4/5 anonim válasza:
A baba nem ment el vérzéssel,ha nincsenek erős görcseid akkor még van remény.Volt már szívhangja?Mert nekem hamarabb azért ment el mert a petezsákban nem volt embrió,tehát igazából nem is voltam terhes.Ha erősen görcsölsz menj be a kórházba.Ha nem akkor lehet nem tudott az embrió rendesen beágyazódni,akkor adnak valamit ami segít neki.Ultrahanggal vizsgáltak már?Mióta vérzel?Mert akkor többet tudnál.Remélem nem lesz baj!
5/5 anonim válasza:
Én is véreztem 6 hetesen, méghozzá erős, löketszerű vérzés volt, de nem vetéltem el. Viszont azonnal bementünk a kórházba, ahol megvizsgált a ügyeletes doki, aztán sürgősen visszahívtak UH rendelésre, mert igazán azzal állapítható meg, él-e még a magzat. Csodálkozom hogy neked nem ezt mondták. Szóval fölöslegesen nem akarok benned reményt kelteni, de nálam nem vetélés miatt volt az erős vérzés, hanem asszem vmi seb volt a méhemben ha jól emlékszem. Aztán még legalább 2 hétig nekem is barnás vérezgetésem volt, addig szigorú pihenésre ítéltek. Úgy tudom vetéléskor darabos a vérzés, mert a magzati szövetek is belekerülnek a vérbe.
38hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!