Reménykedhetek még, hogy terhes vagyok, vagy inkább mostmár nem?
Figyelt kérdés
A ciklusom 36.napján tartok,rendszertelen a mensesem,gyógyszert már 9 hónapja nem szedek,szeretnénk kisbabát,kb. 1 hete nem erős,de barna folyásom van...tegnapra elmúlt helyette ilyen világos barna volt,ma reggelre már megint erősödött a folyás (hozzáteszem nem szokott barna folyásom lenni menses előtt)....3-4 napja görcsöl a hasam,de nem úgy mint menses előtt szokott,meg néha beleszúr a petefészkembe...kb. 3 napja teszteltem az negatív lett...nem vagyok elkeseredve annyira,mert lehet,hogy korai volt,hiszen nem tudom mikor van peteérésem ezek után nem tudom kiszámolni,hogy ez esetleg a beágyazódás jele lehetne-e....holnap megyek vérvételre,hogy megállapítsák terhes vagyok-e...mennyinek kell lennie a HCG-nek,hogy a vérkép kimutassa?2011. jún. 16. 07:13
1/3 anonim válasza:
Ha volt is folyásod meg a teszt is - szerintem nem vagy az. csak most más volt a folyásod azt írod egy hete és tegnapra múlt el, az volt a mensid csak lehet baba lett volna csak nem maradt meg, ezért volt másmilyen. Azért lehet, hogy 3 nap múlva megérne egy tesztet és nem lett igazam! Ne így legyen, nagyon szurkolok neked, hogy az legyél és minden rendbe legyen!
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) én is még mindig reménykedem...azóta sem jött meg,de már 3 napja legalább "fáj" a hasam...egyáltalán nem úgy mint menszesz előtt szokott...ez most teljesen más,ezt nem is tudom mire vélni :S
2011. jún. 16. 22:48
3/3 anonim válasza:
Írd majd meg hogy mi lett ha esetleg tesztelsz! drukk.... !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!