Szülésvisszatartás ugye nem ártalmas a babának?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A 31. héten sajnos megindult a szülés egy fertőzés miatt Németországban, de sikerült visszatartani. 1 hete egy német kórházban vagyok, napi 3 antibiotikumos infúziót kapok és 3 gyógyszert ami megakadályozza a méhösszehúzódásokat. Akinek volt ilyen, ugye nem lett semmi baja a babának? Nem lett semmi mellékhatása a kezelésnek? Nagyon nyugtalan vagyok emiatt, nagyon féltem Őt.2016. jún. 18. 12:06
1/3 anonim válasza:
Nagyobb baja lett volna ha megszületik 31. Hétre! Nekem a 33,héten volt visszatartásom, én augmentint kaptam, meg tüdőérlelőt a babának. Szerintem nxugodj meg és próbáljatok még 36. Hétig egyben maradni! Kitartást!
2/3 anonim válasza:
Nem.
26.héten volt visszatartàsom s megmentették vele a kislanyom életét.
40.héten született.
Egészséges.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valóban nagyobb baj lett volna, ha hagyják olyan picin megszületni. Csak kibírja a pocakomban még azt a 3-4 hetet. :)
2016. jún. 20. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!