Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig van visszatartás?

Meddig van visszatartás?

Figyelt kérdés
Pl. Ha 36+2 megindul akkor visszatartják? Írnátok tapasztalatokat..

2016. jún. 17. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:

5 nap múlva már koraszülöttnek sem számít, nem hinném, hogy visszatartják.

Rólad van szó?

Milyen szülésre utaló jelek vannak?

2016. jún. 17. 21:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen,rólam volna szó,bár nincs szülésre utaló jel jelenleg... Volt visszatartásom 14 és 24 hetesen most már 34+3 vagyok, (lekopogom most ok nagyjából minden)Csak érdeklődés szinten kérdezem...hogyha netalán megint beindulna mire számíthatok (nyílvan tudom hogy ez attól is függ,hogy milyen stádiumban van a szülés)
2016. jún. 17. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
De ha most 34 vagy, akkor hogy jutott eszedbe a 36+2?
2016. jún. 17. 21:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Ott van,hogy pl. Csak példaképp 😊
2016. jún. 17. 22:01
 5/7 anonim ***** válasza:

először is mérlegelnek. alapvetően betöltött 36. hétig koraszülött egy baba, szóval 36+2 már biztos nem tartanak vissza, akkor már 2 napja magnéziumot se szedsz majd.

34-35 hetesen megnézik, hogy mekkora, ha jó nagy, akkor már nem tartják bent vagy ha nem jó az áramlás stb. nekem 34+5 még magnéziumot adtak, de tüdőérlelőt már nem :)

végül időre született. barátnőm január 1-re volt kiírva, december 1 született a babája, meg se próbálták bent tartani, annyi, hogy inkubátorban volt pár órát :)

2016. jún. 17. 22:08
 6/7 anonim ***** válasza:
36+5 hetesen szültem, amikor beindult a szülésem felhívtam a kórházat mi legyen mivel a fájások erősödtek, sűrűsödtek még nem voltak 5 percesek de nem tudtam, hogy bent tartanák-e vagy nem.. azt mondták megvárhatom itthon amíg 5 percesek lesznek. Szóval szó sem volt visszatartásról.
2016. jún. 18. 05:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igen erre gondoltam,ilyen esetekre 😊
2016. jún. 18. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!