Kapott már valaki spiropentet visszatartás miatt?
Figyelt kérdés
tegnap voltam a dokimnál és spiropent 0,02 tablettát írt fel mert sokat görcsölök és eléggé lenn van a pocakom.utána olvastam és asztmára meg köhögésre van.bízom a tudásában de érdekelne h más is kapott e már ilyet.:)2012. okt. 4. 08:12
1/6 anonim válasza:
Ha azt írta, akkor biztos megvan, hogy miért.
A gyerekem az asztmás rohamokra kapja szirup formájában.- 0,005-öst. Gondolom mert görcs oldó hatású hosszú távon. Pár óra, max nap alatt fejti ki a hatását.
Itt már másnál is olvastam, hogy ezt írtak fel neki..
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Kedves kérdező!Hány hetes vagy?a méhszájad is nyílt?Én Halidort szedek napi 1-et a 28.héttől derékfájás és méhszáj nyílás miatt.Most 32 hetes vagyok.Azon gondolkozom nem gond-e a babára nézve a gyógyszer szedése.Persze csak tudja mit miért ír fel.Meddig kell szedned a gyógyszert?
4/6 A kérdező kommentje:
Én 26 hetes leszek szombaton.azért kell szednem mert a picurka nagyon lenn van majdnem h a szeméremcsontom nyomja.ráadásnak ő a 3. baba már és nagyon aktív Anyuka vagyok 2 gyerekkel.:)
viszont a mellékhatásai kiakasztanak én nem aktív vagyok tőle hanem szédülök,remegek stb....de a védőnő azt mondta ez normális az elején még.
2012. okt. 4. 10:00
5/6 anonim válasza:
Nekem is ezt kellett szednem, a szédülés eleinte normális. Én a 30. héttől szedtem, nekem még jól is jött mert jobban kaptam levegőt...:) (két nagy fiamnál is kellett szednem gyógyszert, csak akkor még Bricanyilt, ami szintén hörgőtágító)
6/6 A kérdező kommentje:
engem a remegés zavar.úgy érzem magam mint aki bevan lőve.főleg a pulzusom alapba is magas.
2012. okt. 5. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!