Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fura kérdés lesz: mikor...

Fura kérdés lesz: mikor terhesek voltatok, hogy éltétek meg, hogy van bennetek egy magzat?

Figyelt kérdés
Milyen gondolaitok voltak ezzel kapcsolatban?
2016. jún. 17. 21:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A 21. hét végén járok. Úgy hat hete érzem, két hete meg már látom is, ahogy mozog. Addig nem nagyon érzékeltem, hogy van bennem valaki. Most igen, és nem ijesztő, inkább csak furcsa és érdekes. Főleg amikor megrándul a hasam egy kisebb, vagy felpúposodik egy nagyobb mozdulata után. Bevallom, nagyon élvezem az egészet. A legjobb időszak lehet ez, mert a rosszullétes időszak már elmúlt, már érzékelem a jelenlétét is a babának, ugyanakkor a hasam még nem akadályoz semmiben és nem fáj a derekam sem. Az egyik legszebb az egészben, hogy látom és érzem, hogy napról-napra nagyobb és erősebb lesz. A másik meg az, hogy egyre inkább kezdünk összeismerkedni, összhangba kerülni. Bocs, hogy ennyire hosszan áradozok, lehet, csöpögős vagyok, de első gyerek és ezek totál újszerű élmények. :) Nem vezetek terhesnaplót, de azt hiszem, kéne. :)
2016. jún. 18. 14:19
 12/12 anonim ***** válasza:
38 hetes vagyok, de még mindig olyan, mintha nem is lenne igaz... Van, hogy megfeledkezem róla. Hiába mozog, egyszerűen hihetetlen, hogy tényleg egy élő magzat van bennem és nemsokára tényleg gyerekem lesz. Tervezett volt, szeretnék is gyereket, de valahogy a terhesség mindig is furcsa volt és az is maradt. :) Van, hogy simizem és aranyosnak találom, de valahogy mégis irreális az egész.
2016. jún. 18. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!