Fura kérdés lesz: mikor terhesek voltatok, hogy éltétek meg, hogy van bennetek egy magzat?
Figyelt kérdés
Milyen gondolaitok voltak ezzel kapcsolatban?2016. jún. 17. 21:05
1/12 anonim válasza:
Jelenleg 10 hetes 5 napos kismama vagyok. Egyenlőre nehezen hihető számomra hogy bennem van a magzat. Mindig akkor bizonyos számomra amikor az ultrahang vizsgálaton vagyok, ez másfél hete volt. De ahogy telik-múlik az idő azóta olyan, mintha nem is lenne. Ezért is várom azt, hogy érezzem is őt, akkor szerintem jobb lesz és nyugodtabb is leszek hogy jól van.
2/12 anonim válasza:
17 hetes terhes vagyok és mivel nem mozog néha még el is felejtem :D aztán mindig eszembe juto, hogy basszus én most létrehozok egy életet és ez mi dig olyan csodálattal tölt el :) remélem hamarosan érzem majd, hogy mozog és akkor nem lesz olyan mintha nem is lennék terhes.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem " ijesztő", hogy van ott "vki" a pocakban? Persze tudom, hogy természetes, gyönyörű, stb., de mégis...
2016. jún. 17. 21:38
4/12 anonim válasza:
Első vagyok.
Nekem egyáltalán nem ijesztő, hanem inkább furcsa és érdekes és izgalmas.
5/12 anonim válasza:
Ismerőst irom, kora szerint máshogy élte meg.
Fiatalon első babájával a terhessége, a szerelem gyümölcse, csoda történt, es hasonlo euforikus állapotban telt
Második baba, nem akarja, azt sem szereti hogy benne van es belőle él...
Harmadik, o de várta már, o le kell tenni megint a cigit(az elsővel simán letette, a harmadikkal már kevésbé..)
6/12 A kérdező kommentje:
Jaj, ez szörnyű 4. :(
Azért kérdeztem, mert ma mondta egy ismerős lány, hogy neki ijesztő, hogy benne fejlődik egy emberke. Mondjuk jobban belegondolva tényleg fura. Dehát ez a természet rendje.
2016. jún. 17. 22:03
7/12 anonim válasza:
Furának fura, de igazàból olyan mintha 11.000kmre lenne a tenger méllyén :D 2#
8/12 anonim válasza:
Amíg nem éreztem mozogni fel se fogtam igazából. Amikor elkezdtem érezni furcsa volt nagyon majd pár hét múlva annyira természetes volt, hogy még szülés után is a hasamra tettem a kezem néha. :D
9/12 anonim válasza:
Ugy latom mindenki itt hasonlo cipőben jar mint én. A többiek és a munkatarsak időnként figyemeztetnek h én terhes vagyok m annyira meg tudok róla még feledkezni:D Én már azt várom h nálunk is mozogjon érezzem és minél többet lathassam. Tegnap elgondolkodtam h veszek egy angelsoundot, h meg tobbet halhassam a kicsi szívét :)15 hetesen Számomra még mindig hihetetlennek tűnik h mi szülők leszünk... Hihetetlen h valaki növöget bennem. Persze láttam az uh-n de felfogni sztem még nem sikerült :)
10/12 anonim válasza:
Nahát ez az hogy én se fogtam fel, majd ha érzem és tényleg elhiteti ezzel velem hogy ő ott van és ő az, akkor felfogom remélhetőleg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!