Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fura kérdés lesz: mikor...

Fura kérdés lesz: mikor terhesek voltatok, hogy éltétek meg, hogy van bennetek egy magzat?

Figyelt kérdés
Milyen gondolaitok voltak ezzel kapcsolatban?
2016. jún. 17. 21:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jelenleg 10 hetes 5 napos kismama vagyok. Egyenlőre nehezen hihető számomra hogy bennem van a magzat. Mindig akkor bizonyos számomra amikor az ultrahang vizsgálaton vagyok, ez másfél hete volt. De ahogy telik-múlik az idő azóta olyan, mintha nem is lenne. Ezért is várom azt, hogy érezzem is őt, akkor szerintem jobb lesz és nyugodtabb is leszek hogy jól van.
2016. jún. 17. 21:23
 2/12 anonim ***** válasza:
17 hetes terhes vagyok és mivel nem mozog néha még el is felejtem :D aztán mindig eszembe juto, hogy basszus én most létrehozok egy életet és ez mi dig olyan csodálattal tölt el :) remélem hamarosan érzem majd, hogy mozog és akkor nem lesz olyan mintha nem is lennék terhes.
2016. jún. 17. 21:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem " ijesztő", hogy van ott "vki" a pocakban? Persze tudom, hogy természetes, gyönyörű, stb., de mégis...
2016. jún. 17. 21:38
 4/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nekem egyáltalán nem ijesztő, hanem inkább furcsa és érdekes és izgalmas.

2016. jún. 17. 21:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Ismerőst irom, kora szerint máshogy élte meg.

Fiatalon első babájával a terhessége, a szerelem gyümölcse, csoda történt, es hasonlo euforikus állapotban telt

Második baba, nem akarja, azt sem szereti hogy benne van es belőle él...

Harmadik, o de várta már, o le kell tenni megint a cigit(az elsővel simán letette, a harmadikkal már kevésbé..)

2016. jún. 17. 21:55
 6/12 A kérdező kommentje:

Jaj, ez szörnyű 4. :(

Azért kérdeztem, mert ma mondta egy ismerős lány, hogy neki ijesztő, hogy benne fejlődik egy emberke. Mondjuk jobban belegondolva tényleg fura. Dehát ez a természet rendje.

2016. jún. 17. 22:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Furának fura, de igazàból olyan mintha 11.000kmre lenne a tenger méllyén :D 2#
2016. jún. 17. 22:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Amíg nem éreztem mozogni fel se fogtam igazából. Amikor elkezdtem érezni furcsa volt nagyon majd pár hét múlva annyira természetes volt, hogy még szülés után is a hasamra tettem a kezem néha. :D
2016. jún. 18. 06:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Ugy latom mindenki itt hasonlo cipőben jar mint én. A többiek és a munkatarsak időnként figyemeztetnek h én terhes vagyok m annyira meg tudok róla még feledkezni:D Én már azt várom h nálunk is mozogjon érezzem és minél többet lathassam. Tegnap elgondolkodtam h veszek egy angelsoundot, h meg tobbet halhassam a kicsi szívét :)15 hetesen Számomra még mindig hihetetlennek tűnik h mi szülők leszünk... Hihetetlen h valaki növöget bennem. Persze láttam az uh-n de felfogni sztem még nem sikerült :)
2016. jún. 18. 07:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Nahát ez az hogy én se fogtam fel, majd ha érzem és tényleg elhiteti ezzel velem hogy ő ott van és ő az, akkor felfogom remélhetőleg. :)
2016. jún. 18. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!