Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma (meg tegnap) egy kissé be...

Ma (meg tegnap) egy kissé be van lassulva a bébink, nálatok mi a helyzet? Mindig elkezdek aggódni miatta, mi lesz még ha megszületik?

Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Az én babám is hol aktív hol passzív:)Ez sok mindentől függ,pl. front stb.De azt ugye tudod,ahogy halad előre a terhességed ugy alszik többet a babád?

boldog babvárást!

31 hetes kismami

2008. szept. 26. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nálam is ez a gond!Megfogadtam ha holnap is így lesz,akkor bemegyek egy ultrahangra kórházba.De az is lehet,hogy időváltozás van.36 hetes kismami
2008. szept. 26. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én 23 hetes vagyok! Nekem is feltűnően lustább két napja a babám! Én is mindig beparázok, de szerencsére amikor már teljesen bepánikolnék, azért rúg egyet kettőt! :) Biztos front van!

2008. szept. 26. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 hetes vagyok, de kb. 2 napja nekem sem olyan aktív. Szerintem valami van a levegőben. :) Nyugi!
2008. szept. 26. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Hamár ennyien erről panaszkodunk akkor tuti az időjárás az oka.Ez megnyugtató,mert 2 napja nekem is lustálkodik a kishapsim:)

Remélem holnapra eltűnik a front, és újra mindenkinek mocorog a pocaklakója!

2008. szept. 26. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Ma reggel arra keltem, hogy partyzik a bébikém, szokásához hűen. Tuti az idővel volt gond:-)))))
2008. szept. 27. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!