Volt úgy valaki, hogy a jósteszt negatívat mutatott és mégis volt baba?
Persze, jóstesztelgess csak, nehogy felhőtlen legyél.
Hidd el, annyira, de annyira felesleges. Az a pár nap már nem oszt, nem szoroz. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet kivárni. Én nem kevesebb, mint 3 évet vártam a babára, de soha nem jósteszteltem (Nem is tudtam, hogy mi az, itt jöttem rá.), sőt mindig megvártam, hogy késsen pár napot.
Huh, ne haragudj, de ezt most muszáj volt már...
Első vagyok.
Örülök, hogy nem bántódtál meg, mert nem bántásnak szántam.
Éppen azért ne jóstesztelj, hogy ne csalódj. Várd meg minimum a menzesz napját, és ha nem jön meg addig, akkor lőj el egy terhestesztet. Az öröm határtalan lesz, nem úgy, mintha jóstesztelnél, ami ugye semmire sem biztosíték.
Hajrá, babára fel!
Ne nevessetek!!
Mi az a jósteszt??
Nekem negatív volt és terhes voltam.
Egyébként tényleg csak arra jó, hogy becsapja vagy idegelje magát az ember. Ha negatív, akkor elkeseredsz, ami ügye beágyazódás idején eleve nem szerencsés, ha meg pozitív és mégsem vagy terhes, akkor az meg borzasztó nagy pofáraesés lesz.
Az vagyok,aki nem tudta,mi az a jósteszt.
A vérvétel a mensi várható napja előtti kb 1 héttel(pontosan nem tudom,és hülyeséget sem akarok írni) ki tudja mutatni,ha terhes vagy. Egyik nap leveszik,legkésőbb 3 nap múlva a kezedben van az eredmény.
-ez nem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!