Van koztetek olyan kismama aki a nemvart mensi napjan negativat tesztelt megis ottvolt a baba?
Figyelt kérdés
Tegnap lett volna a nemvart napja de sajnos negativat teszteltem, reggeli elso vizeletbol. :( A tuneteimen nem tudok kiigazodni mert hol mensis tuneteim vannak, hol pedig semmi bajom es ilyenkor azt hiszem, hogy biztosan baba van. Folyasomon nem tudok kiigazodni, hol vizesnek latom, hol pedig kremesnek, meg a homet sem merem, ugyhogy ha jeleket keresnek akkor abba lassan beleorulnek. Vasarnap megprobalkozom meg egy tesztel, ha addig nem jon meg, csak egyszeruen annyira jo lenne tudni, hogy van par pocaklako aki nem jelezte meg a nemvart napjan, hogy o ott van, csak utanna. :) Ha kerhetem leirnatok azt is, hogy a nemvart napja utan hanyadik napon lett pozitiv a tesztetek. Nagyon koszonom elore is mindenkinek es boldog babavarast!2009. ápr. 1. 08:59
1/9 anonim válasza:
Nekem aznap már látszott halványan, de a barátnőmnek pl csak egy hétre rá mutatta ki. Úgyhogy még van remény.
2/9 A kérdező kommentje:
Jajjj koszonom szepen a valaszodat. Annyira megorultem neki, hogy meg a konnyem is kijott. :) Nem hiaba mondjak, hogy a remeny hal meg utoljara. Barcsak nallam is baba lenne. Koszi megegyszer!
2009. ápr. 1. 09:05
3/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem 1 hét késés után is negatív lett, majd a második hét késésnél lett halvány pozitív...akkor voltam még csak 4 hetes....Később volt a peteérésem... Holnap töltöm a 11. hetet.
Ne add fel a reményt
4/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem 3 tesztem lett negatív, mégsem jött meg már tüneteket is észleltem, nagyon fontos milyen tesztet veszel, ajánlom a Clearblue-t végül én is azt vettem, érzékenyebb, ezért kevesebb hormont is kimutat, a sima tesztek csak kb. egy héttel mensi után mutatják a babát, főleg ha késöbb volt a peteérésed.
Szóval én teszteletem az elmaradás napján kb.=negatív,Aztán az elmaradás után 4 nappal=negatív. Aztán már teszt nélkül tudtam, hogy baba van(éreztem:-)A harmadik teszt 10. napon Pozitív, de ez már rendesen!
Sok Sikert! 31 hetes kismama
5/9 anonim válasza:
Szia,én is ajánlom a clearbluet,én holnapra nem vártam,és ma reggel erős pozitiv lett,evvel a tesztel.
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom nektek lanyok. Nem is szamitottam ra, hogy ennyi pozitiv valaszt fogok kapni. Annyira sokat segitettetek, hogy el sem hiszitek. Teljesen mas az ember kedve, ha meg van remeny. :) Clearbluet fogok venni penteken, mert hamarabb nem merek, nehogy kisertesbe essek es megcsinaljam. Igy vasarnap ismet megproballom ha addig nem jon meg. Megegyszer koszonom a segitseget mindenkinek es bolodog babavarast nektek.
2009. ápr. 1. 09:28
7/9 anonim válasza:
Szia! Nekem a nemvárt utáni második nap is negatív lett, és csak egy hét múlva lett pozitív. szorítok neked :)
8/9 anonim válasza:
Nekem nem várt előtt egy nappal negatív lett.Rá egy hétre meg halvány pozitív rá 3 napra meg még erősebb.
9/9 A kérdező kommentje:
Annyira orulok a sok valasznak. Meg mindig semmi jele a mensinek, ugyhogy nagyon remenykedem. :) En lennek a vilagon a legboldogabb ha babas lennek. Koszi mindenkinek a valaszokat.
2009. ápr. 1. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!