Ha elhal a baba, a terhességi teszt negativat mutat?
Figyelt kérdés
2008. okt. 22. 11:05
1/4 anonim válasza:
Szia. Egy ideig még pozitívat mutat a teszt, lassan ürül ki a szervezetedből a hcg. Miért kérdezed? Remélem nincs semmi baj.
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem nincs semmi,hàlistennek,de kivàncsi voltam,hogy mi történik.
2008. okt. 22. 11:17
3/4 anonim válasza:
lehet ojan hogy ultrahangon nemutat semit a ultrahang es mar 2 hetes vagyok szerintem es faj a hasam medig mehet a petesejtbol at mehbe a baba
4/4 anonim válasza:
kimutatta a tesz hogy terhes vagyok lehet koran mentem az orvoshoz 14 volt utoljara menzeszem multhonaba es akor most hany hetes vagyok es aferjemel 26 fekudtem le utoljara es mikortol kel szemolni a fogantatast es most hogy szamoljam ki hany hetes vagyok mert meg nemlatni a picit az ultrahangon mert igen kicsi van ijen,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!