Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rákszűrés után barnázás 15...

Rákszűrés után barnázás 15 hetes terhesen?

Figyelt kérdés
Szerdan voltam rakszuresen, utana Uh-n meglestuk a babot is minden rendben volt vele. Aztan este elkezdtem barnazni de nagyon minimalisan. Felhivtam a dokim azt mondta nyugalom a vizsgalat miatt van es el fog mulni. En azert nem vagyok teljesen nyugodt.
2016. jún. 17. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, nyugi. Nekem a terhesség elején végzett rákszűrés nem volt értékelhető, így 21 hetesen levették megint. Mondta a doki, hogy vérzés is előfordulhat, ne ijedjek meg.
2016. jún. 17. 10:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam 36 hetesen kenetvételnél fordult elő ilyen, soha korábban és azóta sem fordult ilyen elő, de azt mondták, hogy előfordulhat és hogy nem gond. De ha esetleg nem múlik, vagy más gond is lesz, akkor viszont egyből orvos.
2016. jún. 17. 15:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Mas nincs azon kivul hogy feszul picit a hasam. De nem gorcsol nem faj. Ha nem mulik megyek mindenkeppen. Inkabb egy felesleges ut a dokihoz mint hogy baj legyen.
2016. jún. 17. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!