Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van hogy tiszta ragya...

Miért van hogy tiszta ragya az arcom,12 hetes vagyok. A többi kismama olyan szép bőrű, nekem miért jöttek ki?

Figyelt kérdés
az államon van vagy 5 pattanás, és jönnek napról napra, mivel kenjem ami jó rá, pedig nem vagyok pattanásos tipus
2008. szept. 26. 18:47
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem vagy egyedül. Ilyen idős koromban nekem is ez volt a probléma, aztán pár hét után elmúlt. Most, az utolsó hónapban megint kezd előjönni. Én csak jó szappanos vízzel tisztítottam, az is jó volt rá.
2008. szept. 26. 18:57
 2/10 A kérdező kommentje:
olyan szörnyü alig tudom eltüntetni.
2008. szept. 26. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

Aknesol, -herbáriában kapható, meg gyógyszertárban!Kb 800 ft, és elég 3 hónapig, vagy tovább!

Alkoholos, úgyhogy van, akit nagyon szárít, akkor használj mellette hidratálókrémet! 1 hét alatt eltűnik, kb, ha reggel és este is használod!

Utána már elég heti 2-3-szor.

2008. szept. 26. 19:15
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

Én szintén így jártam, az első trimeszter végén és a második elején nagyon csúnya volt az arcbőröm, holott korábban alig volt pattanásom, talán két havonta egy.

A jó hír az, hogy elmúlott, a rossz az, hogy a hátamat és a dekoltázsomat borították be az azt követő jó néhány hétben, tulajdonképpen kezelhetetlenek voltak és borzasztóan néztek ki. Most vagyok a 31. hétben és lekopogom, de néhány hete se az arcomon, se máshol nincs egy sem. Úgy hallottam, hogy szülés előtt, vagy pedig szülés után még durvább lehet a helyzet...

Kitartás.

2008. szept. 26. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:
34%
Kozmetikus: A dermafil paszta azonnal elhalványítja. Ha kb. 2x bekened 24 órán belül eltünteti. Ez a leghatékonyabb, gyorsabb. Nagyon jó gyulladáscsökkentő. Kellékesnél lehet beszerezni. Minden jót!
2008. szept. 26. 19:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Az emelkedett tesztoszteron miatt van ez, és erre tényleg jó az aknesol! A katonák is azt használták anno, ez talán az egyetlen 30 éves szer, ami azóta is létezik, és tökéletesen egy-két hét alatt letisztítja az arcot. Próbáld ki, nem fogod megbánni!
2008. szept. 26. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
szia.nekem csak terhesség elején volt szörnyű az arcom.de most már szép tiszta,pedig csak reggel meg este megmosom.szerintem ahogy kezd át állni a szervezeted idővel megszokja és elmúlik,mert általába a terhesség alatt elmúlik a pattanás:)
2008. szept. 26. 21:54
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi ismerem az aknesolt használtam tini koromban, el is felejtettem, hogy tényleg jó volt.köszi az emlékeztetőket.
2008. szept. 26. 22:19
 9/10 anonim ***** válasza:
szívesen! :-) Boldog babavárást!!
2008. szept. 26. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:
szia , nekem is ez volt a problemam..iszonyu csunya volt az arcom meg a mellkasom..meg talan kamaszkoromban sem volt annyi ragyam...de nyugi nekem megmozdult a babam es elmult magatol,sot meg a hajam hullasa is...azota szep a borom..36hetes kismami
2008. szept. 27. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!