Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hízás kérdés, szerintetek?

Hízás kérdés, szerintetek?

Figyelt kérdés
Ha a 27. hétig csak 1,5kg-t híztam, akkor valószínű nem lesz sok a végére sem? Alapból magas súllyal kezdtem sajnos a terhességet :( Pajzsmirigyre kaptam gyógyszert, amitől beindult a fogyás, csak közbe jött a baba ugye...
2016. jún. 16. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg, bár nekem a végén beindult rendesen (nem víztől), ez nagyon egyéni. Mivel előtte szépen tartottam a súlyomat, így is csak 9-10 kilóval lettem több szülésre. De mondom, ennek a zöme az utolsó hónapokban jött csak.
2016. jún. 16. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Én vékony vagyok, most a 25. hétig híztam 1,5 kilót! Az első terhességemnél is hasonlóan volt, nekem akkor még 4 kiló jött fel....
2016. jún. 16. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Első terhességemet 51kg-al kezdtem,a hetedik hónapra 27 kg jött fel sajnos. Mindenki azzal piszkált, hogy kettő helyett kell enni...én be is tartottam.. :(

A második gyermekemmel nem híztam szinte csak 2 kg-ot. A terhesség elején 78 kg voltam, szülés előtt egy héttel pedig 80 :)

Pedig nem diétáztam, sőt! Férjem pizzériában dolgozott, volt olyan hogy éjfélkor még pizzát faltam :D

Most várom a harmadik babát 15 hetes vagyok és eddig inkább csak fogytam. A vége felé kezdenek inkább feljönni a kilók, de az sem biztos. A harmincadik hét után mind a két fiammal szinte örültem ha levegőt tudtam venni, egy pohár víztől tele lett a gyomrom.

2016. jún. 16. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Én sem híztam kb 20-25.hétig csak kb 2 kg. Meg is ijedtünk, hogy ez vajon normális? :) A vége 15 kg lett.

Nem kezdtem nagy súllyal a terhességet 64 kg-al.

2016. jún. 16. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!