1,5 kiló hízás - még belefér?
25 hetes vagyok, 20 hetesen 91.6kg voltam (kezdősúlyom 91,9), 25 hetesen 93,1. Vagyis 1,5kg-t híztam az elmúlt 5 hétben. Előtte a kiindulóból lement 5kg, de az a 20. hétre vissza is jött, azóta van ez a +1,5, ami igazából ruha nélkül reggel mérve 0,8kg, csak ugye a védőnőnél mindig más ruha stb.
Szóval az a kérdésem, hogy szerintetek miért mondta, hogy belefér? Sok vagy esetleg kevés? Hasam nő, másom nem, még fogytam is pl. combból, karból...
Mire gondolhatott szerintetek?
Rohantam dolgozni, nem volt idő megkérdezni meg igazán fel se fogtam akkor hirtelen, csak utána gondolkodtam el, hogy ezt miért mondhatta
Mi nem fogjuk tudni, hogy o mit ertett, lehet, hogy rosszul fejezte ki magat stb.
Ameddig nem oktat ki, addig ne panikolj, ne lovagolj szavakon. Ha minden rendben van, akkor ennyi
Nagyon sok a kezdősúlyod, ezért kevesebbet ajánlott hízni, mint egy normál súlyú kismamának. Persze, tudom hogy nemcsak rajtad múlik, én is végig ugyanúgy ettem, kb. ennyit híztam én is ilyen idős terhességre, de a végén úgy belódult, hogy csak lestem és nem víz volt! Szerintem kár ennyire a szavakon lovagolni, meg rágódni, hogy "mit gondolhatott a költő", kérdeztél valamit, a szófordulat ezt jelenti. Tökmindegy amúgy hogy értette, akkor is oda kell figyelned az eleve igen magas súlyod miatt, hogy ne legyen a végére probléma (vérnyomás, toxémia, stb.) Én is duci vagyok, nem kibickedésből beszélek! Jó egészséget kívánok! :)
1# voltam
védőnő mondta :)
sajnos a pajzsmirigyem miatt vagyok ennyi :( pont gyógyszerváltáskor estem teherbe (PM gyógyszer), valszeg ez a bogyó jobb, mint ami volt.
Nekem azt mondták, a kiindulási súly számít, attól nézik a hízást.
Egyszer már beszéltünk róla, hogy mindenképp az a acélom, hogy két számjegyű maradjon a dolog, de azt mondta, még a hármasnak az elején sem lenne gond, az is normális. Na ezért nem értettem, hogy akkor ez a 1,5kg miért sok, de oké, akkor lehet én vagyok a tüte :D csak eddig mindig azt mondta, hízzak hízzak, most meg a 1,5 kilót sokallja ezek szerint, na ez a nem vili nekem :D
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!