7. Hétben normális a vérzés?
Figyelt kérdés
Akkor vérzek ha hosszabb sétát teszek, vagy kismama tornát végzek (de CSAKIS comb es popsira max 10 perc az egész). Ma tornaztam először és már elkezdtem vérezni... nőgyógyászom azt mondta h ha sok vér folyik akk irány a kórház . Másnál is előfordult ilyen, h akár setalas után elkezdett vérezni?2016. jún. 15. 09:07
11/14 anonim válasza:
Nem akarok túl negatívnak tűnni de ezen az oldal9n akik véreznek terhesen és nem a doki az első útjuk azok mind külföldön élnek??? Mindig ez a magyarázat egy ilyen has9nló kérdésre, hogy mert itt ahol én élek más a helyzet... doki! Minél előbb! Nem hiszem hogy ez afantasztikus magyar eü jobb lenne mint bármelyik külföldi! Nem hiszem el h nagyjából lesz.rják a terhesseget külföldój a 12. Hetig.
12/14 anonim válasza:
Tök érdekes, mert annyira szidja mindenki a magyar rendszert, hogy UH,meg vérvételek egymás hegyén-hátán és ez milyen gááááz. Na tessék, itt vannak a külföldi példák (állítólag Angliában is ilyen, h leszrják az embert).
De persze Mo a legszrabb hely, ugye? :D
13/14 A kérdező kommentje:
Most értunk haza a kórházból, elláttak közel 4 és fél órán keresztül viszont a kisbabám elment...
2016. jún. 15. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!