Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7. Hétben normális a vérzés?

7. Hétben normális a vérzés?

Figyelt kérdés
Akkor vérzek ha hosszabb sétát teszek, vagy kismama tornát végzek (de CSAKIS comb es popsira max 10 perc az egész). Ma tornaztam először és már elkezdtem vérezni... nőgyógyászom azt mondta h ha sok vér folyik akk irány a kórház . Másnál is előfordult ilyen, h akár setalas után elkezdett vérezni?

2016. jún. 15. 09:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A vérzés egyik héten sem normális.
2016. jún. 15. 09:13
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem!!! És keress más orvost, olyat aki nem veszi félvállról a vérzést.
2016. jún. 15. 09:16
 3/14 A kérdező kommentje:
Itt mindenki így viszonyul a terhességhez.. Franciáo-ban vagyok... 3 hónapig nem veszik komolyabban...ezért írtam ide h volt e valaki így és ennek ellenére egészséges baba született.. nekem még uh-t sem csináltak:(
2016. jún. 15. 09:18
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy munkatársam, aki mindentől vérzett, veszélyeztetett terhes is lett, aztán sajnos elvetélt.
2016. jún. 15. 09:35
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem, nem normális.

Vagy menj el valami sürgősségi helyre, ahol megnéznek, vagy ha tényleg semmi mód nincs rá, akkor minimum feküdj és pihenj, amennyit tudsz, tormát, szexet hanyagold egy darabig.

2016. jún. 15. 09:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Mármint a tornát, nem a tormát. :D
2016. jún. 15. 09:37
 7/14 A kérdező kommentje:

Jövőhéten kedden van a következő konzultáció, ott akár lehet,akár nem, ki fogom ha kell erőszakolni az uh-t, mert ez abnormális h akár méhen kívüli terhesség is lehet,es itt 3 honapig semmit nem csinálnak.

Fekvésen kívül mást nem is tudok most tenni, a munkahelyemet is ott kellett hagynom mert ott is bevéreztem. Gorcsolok is ,mint havi előtt szoktam ugyh ennyi... nem is olyan egyszerű egy babát kihordani...azt hittem h minden simán fog menni...

2016. jún. 15. 10:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha bemész egy szülészetre, akkor elhajtanak? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
2016. jún. 15. 10:42
 9/14 anonim ***** válasza:

görccsel és vérzéssel ,mindenhol megvizsgálnak, ugyanis ez már sajnos "fenyegető vetélés".

szerintem nincs azzal gond, hogy 12. hétig nem piszkálnak, sok terhesség sajnos vetéléssel végződik. gond akkor van ha vérzel és görcsölsz és nem mész be a kórházba, mondván úgyse vizsgálnak...

2016. jún. 15. 11:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Ma kiderül h mit csinálnak,merz már nagyon görcsölök, de a párom egyenlore nem tudom elérni.
2016. jún. 15. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!