3-4 napja fáj a hasam alja és le akar szakadni a derekam. Van, amikor erősen fáj, és egyik percről a másikra teljesen megszünik. Ha fáj, folyamatosan fáj akár órákig is. Mi lehet ez? 32 hetes vagyok.
Figyelt kérdés
És ilyenkor a hasam is bekeményedik.2008. szept. 26. 16:59
1/3 anonim válasza:
Én is ugyanigy érzek napok óta és estére mindig a legrosszabb!! A meleg fürdö nekem szokott segiteni...33 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
szia! ezek jóslófájások. Mindenképp beszélj a dokiddal, lehet, hogy több magnéziumot kellene szedni. De ne aggódj, nekem is voltak korán, és még mindig egyben vagyunk. 39 hetes kismama
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, estére a legrosszabb. Ilyesmi lehet a rendes fájás is?
2008. szept. 26. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!