Szerintetek aranyos kifejezés a születendő babátokra a pocaklakó? Ti használjátok? Vagy használtok más becézgetést?
mi sosem használtuk.
Az fiamnál fiam volt a megszólítás, ill. később a neve(későn döntöttük el a nevét.:D), a lányomnál hugi.:D Nálunk így alakult ki.:D
Az én kicsim az elején volt pocaklakó. Mikor kiderült, hogy kisfiú lesz, onnantól kezdve Kistökinek hívtam. :)
Miután megszületett is rengeteget becéztük/becézzük. A kedvenc a Bubu!
Szia!
Az első kislányom Pintyőke volt még a pocakban, de még most is használjuk, kisebbik babánk pedig Babóca volt "pocaklakó" korában.
Szerintem aranyos.
Mi amíg nem tudtuk, hogy milyen nemű lesz, addig Pocakborsónak, most hogy tudjuk, hogy kislány, Pocakmancinak hívjuk. Férjem még néha hívja vizicsibének is. :-)
Van egy nagyon beteg francia film, RRRRR a címe. Abból vettük, hogy Pali(aki látta tudja miért, aki nem, mindenkit ffit, nőt Palinak hívnak a filmben)
De volt pocaklakó, Zúzómatyi, Púpocska.
Szia!Szerintem is aranyos pocaklakónak hívni!
Mi is így hívjuk vagy babócának néha kis manónak:)
Szia!
Én Buksinak hívom, annál is inkább mivel nem tudjuk még hogy fiú vagy lány.
30 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!