Lehetséges, hogy már a babámat érzem? (Bővebben lent)
Most léptem túl a 10. terhességi hetemen. Néha érzek bal oldalt lent egészen a hasam alján ilyen enyhe kis hullámzó érzést, nehéz szavakba foglalni. Tegnap este szex után volt ilyen meg ma reggel amikor felkeltem evés előtt, de csak egy pillanatig tart mindig. Evés után aztán semmi nem volt sokáig. Később megint előfordult. Kb. 1-2 másodperces az egész, enyhe kis hullámzás.
Előre is köszönöm a válaszokat!
A harmadik gyerekemet éreztem nagyon korán. Azt hittem, a 9. héten, ezen magam is lehidaltam, mert nem akartam elhinni.
Aztán utána közvetlenül mentem a dokimhoz először, akkor kiderült hogy két héttel nagyobb a baba, mint én gondoltam. Tehát a 11. héten éreztem először, ami ugye szintén nagyon korainak számít, de így volt, mert nem csak éreztem, hanem ha félülésben feküdtem, akkor látszott is a szeméremdombnál a kicsi mozgás.
Na ő az a gyerekem (ma 4 éves), aki soha egy pillanatra meg nem áll, és piszik erős izomzata van, szóval a habitusa már odabenn is megmutatkozott. :)
Most a negyediket várom, csak a 14. héten éreztem először, akkor is nagyon szelíden, már a 16-on vagyok, de még nem számottevő, és nagyon figyelnem kell, hogy érezzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!