Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy már a babámat...

Lehetséges, hogy már a babámat érzem? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Most léptem túl a 10. terhességi hetemen. Néha érzek bal oldalt lent egészen a hasam alján ilyen enyhe kis hullámzó érzést, nehéz szavakba foglalni. Tegnap este szex után volt ilyen meg ma reggel amikor felkeltem evés előtt, de csak egy pillanatig tart mindig. Evés után aztán semmi nem volt sokáig. Később megint előfordult. Kb. 1-2 másodperces az egész, enyhe kis hullámzás.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. jún. 13. 10:25
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
10 hetesen biztos hogy nem az. Én 20 hetesen éreztem először azt is csak úgy ha hason feküdtem és akkor is nagyon kellett figyelni.
2016. jún. 13. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
10 hetesen szerintem még nagyon picike..olyan szilva nagyságú..nem hiszem, hogy Őt érzed még. Én pl a 18-ik 7en kezdtem el érezni. :)
2016. jún. 13. 10:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, elképzelhető, bár ez inkább a többedik terhességre jellemző, hogy már korán érezzük. Én is éreztem már ezt a babátm a tizedik héten. De nekem ő nem az első.
2016. jún. 13. 10:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Mert ha nem a baba az, akkor mégis mi?
2016. jún. 13. 10:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Bal oldalt lent a petefészek van. A méhed pedig közepén. Lehet puffadás vagy bélmozgás. Sok kismama érez ilyesmit. Én erre tippelek.
2016. jún. 13. 10:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös akkor lehet igazad is van, tényleg a petefészek lehet, de nem értem miért csinál ilyet. Emlékszem régen amikor cisztám volt, azt is éreztem, de most nem lehet az. Akkor hát türelmesnek kell még lenni, de nem figyeltem amúgy, csak jött az érzés, vannak ilyenek.
2016. jún. 13. 11:18
 7/10 anonim ***** válasza:

A harmadik gyerekemet éreztem nagyon korán. Azt hittem, a 9. héten, ezen magam is lehidaltam, mert nem akartam elhinni.

Aztán utána közvetlenül mentem a dokimhoz először, akkor kiderült hogy két héttel nagyobb a baba, mint én gondoltam. Tehát a 11. héten éreztem először, ami ugye szintén nagyon korainak számít, de így volt, mert nem csak éreztem, hanem ha félülésben feküdtem, akkor látszott is a szeméremdombnál a kicsi mozgás.

Na ő az a gyerekem (ma 4 éves), aki soha egy pillanatra meg nem áll, és piszik erős izomzata van, szóval a habitusa már odabenn is megmutatkozott. :)

Most a negyediket várom, csak a 14. héten éreztem először, akkor is nagyon szelíden, már a 16-on vagyok, de még nem számottevő, és nagyon figyelnem kell, hogy érezzem.

2016. jún. 13. 12:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Elsőt 16 hetesen éreztem először, másodikat már 12 hetesen. Semmi sem lehetetlen, maximum nem valószínű.
2016. jún. 13. 13:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Előttem válaszolóval egyetértek. Első babásan, túlsúllyal a 16. héten már éreztem a mozgását, most vagyok 21 hetes és már egy hete látható is. Úgyhogy a fene tudja. Bár a 10. hét még tényleg korai.
2016. jún. 14. 17:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igen, lehet hogy nem, nem lehet még ilyenkor tuti biztosra tudni. De gondolok itt pl. olyanra is, hogy ha az ember érzi a cisztát...akkor akár a babáját is érezheti ilyen korán. Nekem volt már régebben olyan cisztám pl. hogy rá volt tapadva a méhemre. Meg ami normál petefészek ciszta volt azt is lehet érezni, tehát a nagyságából adódóan akár a babát is lehet érezni akár hiszen már mozog.
2016. jún. 14. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!