Miért érzem mindig csak egy helyen mozogni a babámat?
A kérdésedre pontos választ, hogy "miért" nem tudok adni!
De, kb olyan 25.héttől én a szeméremcsontomnál érzem csuklani,egészen "kisugárzik" a hüvelyembe, (lehet nem helyes fogalmazás):) És fent a bordáim alatt meg rugdos,főleg akkor érzem a legjobban ha jobb oldalamra fekszem.. Ez megy már lassan 5 hete... De tényleg mindig szinte csak ott és úgy érzem.:) Talán úgy jó és kényelmes neki:) Nem tudom:)
Első vagyok. Nekem pont fordítva!!!:)
Nekem mindig este mozgott többet.. Reggel mikor még csak ébredeztem semmi... Egy moccanás sem..
Most este szinte semmi,és reggel mikor még csak nyitom ki a szemem már jár a keze-lába :) le sem áll...:)
Szia
nekem is van, hogx egy két napig mindig egy helyen érzem aztán megint máshol. Van egy megszokott helye a jobb bordamnal ahol minden nap rúg. Igazából nekem már nem is nagyon rugdos csak ha helyezkedik, ő inkább egész nap csak "mocorog". Tündéri baba, velem kel velem fekszik éjszaka soha nem kelt fel :)
28+1hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!