17-18 hetes kismamik hogy vagytok?
18 hetes vagyok. A pocim szépen gömbölyödik :) Sajna egyre nehezebben tudom elvégezni a házimunkát.
Nagyon fáj a derekam, sokszor alig tudok lábra állni vagy éppen felülni. Remélem elmúlik, este már sírtam annyira rossz volt...
Kb 1 hete érzem a mozgását :) Még nem tudjuk a nemét jövőhéten megyünk genetikaira, remélem megmutatja magát :)
Örülök hogy itt vagytok és hogy írtatok :) Hétfőn töltjük a 18. hetet, nekem a 2. gyermekem, van egy 3,5 éves kislányom.
Én egész nehezen viselem az elsőhöz képest. Sokszor fáj a derekam nekem is, egy hete volt hogy húzódott a hasam alja, meg az oldalam, pihenésre enyhültek, sajna tegnap este ismét előjött, még ma is néha érzem. Bízom abban hogy a méhszalagok nyúlása miatt érzékenyebb a dolog. Nekünk elvileg a 12. heti UH-n kisfiút mondtak, meglátjuk hogy a következő UH-n is azt látja-e az orvos.
Sziasztok.
Mi is jol vagyunk 18.hetet mar betoltottuk,gombolyodunk.
Almossag meg nem maradt abba,a faradtsag se igy kicsit nehez.
A babocam nem mutatja meg,hogy kisfiu vagy kislany,igy varunk meg,nagyon szegyenlos.
Mindenki azt mondja hogy kislany lesz,en is azt erzem,de majd kiderul.
Első vagyok.
Ki hogy van? Èn az elmúlt napokat elèg rosszul bírtam (sok-sok keményedés és hátfájás) Gondolom a kötelező uh-on mindenki volt már. Kinek milyen babája lesz? Nálunk sajna Hármaska csak a popóját mutogatta,így a kiléte sajna még nem ismert 😂 Amúgy a méretei tökéletesek. 306g volt a kis Drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!