Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17-18 hetes kismamik hogy...

Mono144 kérdése:

17-18 hetes kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2016. jún. 12. 18:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ma töltöttük a 18.hetet. Köszönjük szépen,jól vagyunk. Harmadik gyerkőc lesz két Bátyus mellé. Pocakom már most kerekedik,rosszullétek,aluszèkonyság elmúltak.
2016. jún. 12. 18:55
 2/14 anonim ***** válasza:

18 hetes vagyok. A pocim szépen gömbölyödik :) Sajna egyre nehezebben tudom elvégezni a házimunkát.

Nagyon fáj a derekam, sokszor alig tudok lábra állni vagy éppen felülni. Remélem elmúlik, este már sírtam annyira rossz volt...

Kb 1 hete érzem a mozgását :) Még nem tudjuk a nemét jövőhéten megyünk genetikaira, remélem megmutatja magát :)

2016. jún. 12. 19:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Éste?
2016. jún. 12. 19:00
 4/14 A kérdező kommentje:

Örülök hogy itt vagytok és hogy írtatok :) Hétfőn töltjük a 18. hetet, nekem a 2. gyermekem, van egy 3,5 éves kislányom.

Én egész nehezen viselem az elsőhöz képest. Sokszor fáj a derekam nekem is, egy hete volt hogy húzódott a hasam alja, meg az oldalam, pihenésre enyhültek, sajna tegnap este ismét előjött, még ma is néha érzem. Bízom abban hogy a méhszalagok nyúlása miatt érzékenyebb a dolog. Nekünk elvileg a 12. heti UH-n kisfiút mondtak, meglátjuk hogy a következő UH-n is azt látja-e az orvos.

2016. jún. 12. 19:30
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok.17hetes vagyok nekünk úgy tűnik nunis lesz az első babánk.szerencsére a rosszullétek a 14héten elmúltak de mozgást még nem érzek.étvágyam nem nagyon van inkább csak gyülölcsöt eszegetek.nem híztam még de a pocakom letagadhatatlanul kerekedik amit büszkén mutogatok.
2016. jún. 12. 20:22
 6/14 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Sziasztok, én holnap lépek a 18. hétbe. Van egy kislànyunk már. Èn eléggé félve élem meg, mert az előző magzatot a 15. héten veszítettük el, bár ő nagyon beteg volt, most pedig mindent rendben talàltak. Nekem a 8. hét körül annyira fájt a keresztcsontom, h aludni sem bírtam. Ijesztő volt. Most kb semmi bajom nincs, pedig a hasam szerintem nagy. Màr a 12. hét végétől érzem a magzatmozgást, ami engem őszintén meglepett :) Most az ellenanyag szarakodik a véremben, kéthetente nézik a szintjét. Szóval voltam már nyugodtabb... Nem tudjuk egyébként, h milyen nemű, de igazàból mndegy is, csak legyen itt velünk egészségesen, ha eljön az ideje.
2016. jún. 12. 21:15
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok.

Mi is jol vagyunk 18.hetet mar betoltottuk,gombolyodunk.

Almossag meg nem maradt abba,a faradtsag se igy kicsit nehez.

A babocam nem mutatja meg,hogy kisfiu vagy kislany,igy varunk meg,nagyon szegyenlos.

Mindenki azt mondja hogy kislany lesz,en is azt erzem,de majd kiderul.

2016. jún. 14. 19:58
 8/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ki hogy van? Èn az elmúlt napokat elèg rosszul bírtam (sok-sok keményedés és hátfájás) Gondolom a kötelező uh-on mindenki volt már. Kinek milyen babája lesz? Nálunk sajna Hármaska csak a popóját mutogatta,így a kiléte sajna még nem ismert 😂 Amúgy a méretei tökéletesek. 306g volt a kis Drága.

2016. jún. 28. 21:15
 9/14 A kérdező kommentje:
Szia. Köszi hol ìgy hol ùgy vagyok èn is. Van mikor fàjdolgàl a hasam vagy kūlönböző helyekre furja magàt ami àltal idegeket nyom ìgy van amikor görcsöl szò szerint a farom vagy ma éppen a karom. Megdolgoztat a manòm :) Egyèbkènt mi is voltunk Uh-n mindent rendben talàltak, kisfiùt làttak most is. Minden kismaminak kitartàst a melegben.
2016. jún. 29. 19:39
 10/14 A kérdező kommentje:
Lassan eltelt két hónap. A 28. hétbe vagyunk fiammal. Aktiv pocaklakóm szépen növekedik. Hol ide hol oda fúrja magát. Ki hogy van azóta hogy nem irtunk?
2016. aug. 22. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!