28-29 hetes kismamik, hogy vagytok?
Bocsi,lesz par kerdesem! :P
Mennyit hiztal eddig? Es mennyi voltal ? :)
Te is nagyon nehezen fordulsz egyik oldaladrol a masikra ejjel? En neha levegot alig kapok :(
Egyebkent 170cm 47kgrol indultam,most 59vagyok,28hetes. Elso bebi.
Tudom,hogy sok,de egyszeruen olyan vekony voltam, most meg semmi nem latszik rajtam. Talan picit a combom hizott amit nem banok. Ja meg a cickoim,hatalmasak :D
Nektek is nagyobb lett a bimbo udvar? Nekem elegge nagy lett. Es faj is a bimbom,ez nem tudom mitol lehet?! :(
Nagy mar a pocitok?
Voltatok mostanaban ultrahangon?
En 25hetesen voltam,akkor becsultek 775grammra es 28cmre. Es most megyek majd penteken . Kivancsi vagyok mekkorat nott! :)
Én menses szerint 26,uh szerint 27 hetes vagyok.158 cm és 50 kg-val kezdtem,most 55-56 kg vagyok.A fordulás még nem olyan nagy baj,néha-néha esik nehezmre,nekem a bordáim fájnak ha ülök..
A bimbóudvar besötétedett,de sokat nem nőtt,még a melleim se nőttek olyan sokat.
A hasam viszont már most nagy,igaz nekem a 3. babám.
25 hetes 6 naposnak számolt az uh a múlt héten,akkor volt a becsült súlya 900 gr,hosszt nem mondtak.
Boldog babavárást! :)
Én holnap lépek a 29. hétbe, első baba (lány). 163 cm vagyok és 57,5kg-mal indultam, azóta 5-6kg-ot híztam. Szinte csak a hasamon látom a hízást, de az olyan mintha lenyeltem volna egy kosárlabdát, eléggé előredomborodik :)
Én is nehezen fordulok át az egyik oldalról a másikra. A baba is akkor szeret a leginkább rúgdosni, amikor vízszintesbe helyezem magam. De ettől függetlenül nagyon jól tudok aludni, inkább az a baj, hogy szinte a fél napot átaludnám.
Nekem is nagyobb lett a bimbóudvar, de nem fájdalmas.
1 hete voltam ultrahangon nekem hosszt és súlyt nem becsültek, csak felírták a különböző méreteket. A 32. héten megyek újra.
165/66-tal kezdtem, most 70-71 kg vagyok. Alig bírok már felkelni vagy megfordulni a hasamtól pedig nem is nagyon nagy. Első baba nekünk is. Hétfőn megyek 30 hetes ultrahangra, akkor majd megtudom mennyi a súlya. Utoljára 18 hetesen mértek súlyt, akkor még csak 290 g volt. De mostanra már biztosan 1-1,5 kg körül van.
29+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!