Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13-14 hetes kismamik, hogy...

13-14 hetes kismamik, hogy vagytok? Tudjátok már a baba nemét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Október 9-re vàrjuk a picùrt. A 13.hètben jàrok. Kivàncsi vagyok mennyi plussz lesz rajtam addigra, 50 kg-val kezdtem, most 51,5 vagyok, nemtudom, hogy ez sok-e? Ti hiztatok màr valamennyit?

Mi mèg nem tudjuk a baba nemèt! :) Legközelebb 15 hetesen megyünk a pàrommal majd ultrahangra addigra remèlem megtudjuk!

Ti miket esztek, sok gyümit? Az a baj, hogy èn nem nagyon vagyok oda a gyumolcsokèrt csak a gorogdinnyèt eszem meg nagyon szivesen dehàt arra mèg vàrhatok! Nèha eszek szolot, banànt hèbe-hoba de nem mindennap... talàn kètszer egy hèten! Ez gondot jelenthet?

Nektek is hatalmasra puffad a hasatok, amint esztek valamit? Nekem egy csèsze paradicsomlevestol is kèpes akkoràra puffadni, mintha 5 hónapos lennèk....Hihetetlen. De mostanra màr a reggeli utàn is , nem csak a vacsora utàn. Furcsa :)

Sokkal lustàbb lettem, elötte jàrtam fitnessbe de mostmàr aligha... kb 2 hetente ha elmegyek. Viszont mindennap bicajozok a munkaelyemre meg haza illetve ètterembe dolgozok, nehèz àlló munkàt vègzek. Talàn ezèrt is.

Ti is fàradèkonyabbak lettetek?

Irjatok meg mindent! Kivàncsi vagyok ti hogyan èlitek meg ezt a csodàt! :)

kellemes babavàràst mindenkinek ès egèszsèges kisbabàt kivànok! :) 23 èves kismama, 13.hètben

2016. ápr. 6. 20:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Én 17 hetes vagyok, voltunk 15 hetesen vizsgálaton, de nem tudták megmondani a nemét, így majd csak a 20. hetin látjuk újra, addig várunk. Én 47 kilóval kezdtem és most 49 vagyok, nem eszek több gyümölcsöt, zöldséget mint eddig sajna én a téli gyümölcsöket nem nagyon szeretem, várom már a barackot, dinnyét, szőlőt, epret, ilyeneket. Na a banánt azt az egyet szeretem azt szoktam enni sokat.

Igen, estére úgy nézek ki mint aki már több héttel előrébb jár a terhességben, annyira felpuffadok, de reggelre lemegy.

Én veszélyeztetett vagyok a 7. héttől itthon vagyok, előző vetélésem és mostani vérzéseim miatt. Így nagyon sehova nem megyek, max kenyérért sétálok le, na meg a vizsgálatokra, sokat fáj a hasam és sok magnéziumot kell ennem amitől meg hasmenésem van :/

Sajnos még nem kezdtem el élvezni a terhességet, annyi baj jön elő, és úgy félek az újabb csalódástól. De a pozitív hogy már a 14. hét óta érzem a babót, és mostanára már nagyon aktív, úgy rudgos hogy a bőrömön is látszik mikor kidudorodik :)

28 éves vagyok.

2016. ápr. 7. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!