Ma vagyok kereken 17 hetes, AFP-n voltam múlt héten kedden, ha április 30-án megyek vissza a védőnőhöz, akkor az már nekem nem 18 hetes genetikai UH. Nincs az túl későn?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 14:33
1/8 anonim válasza:
neked a védőnő csinálja az uh-át ?egyébként nincs későn én is 17 hetes vagyok és április 27-én megyek a genetikai uh-ra szép baba várást
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, hanem ő adja a beutalókat a vizsgálatokra.
2010. ápr. 12. 14:37
3/8 anonim válasza:
szerintem sincs én szerdán kezdem a 18.hetet és 29.én kell mennem genetikai uh-ra.
4/8 anonim válasza:
A genetikai UH-t a 18 és a 20 hét között kell megcsinálni. Így nincs későn. Én majdnem 20 hetesen voltam.
5/8 A kérdező kommentje:
Tehát amikor visszamegyek hozzá, akkor leszek 19+4 napos. Aztán még időpontot kell kérni az a másik hét közepe tehát 20 hetes és pár napos leszek akkor..ha jól számolom.
2010. ápr. 12. 14:41
6/8 anonim válasza:
Az én dokim azt mondta ne is menjek 18 hetesen csak 19 v. 20 hetesen mert akkor már jobban látni mindnet. Végül 19.5 hetesen voltam és egy másik doki vizsgált meg mert az enyém beteg lett de ő sem mondott olyat, h hamarabb kellett volna jönni.Szerintem ne aggódj!
7/8 anonim válasza:
nem kaptál időpontot mikor a 12 hetest csinálták nekem akkor megadták mikor menyek afp-re és a 18 hetes uh-ra rajta van a 12 hetes uh eredményen egyébként nálunk nem kell beutaló a védőnőtől uh-ra csak időpontot kell kérni én a dokimmal szoktam megbeszélni hogy a kötelezőkön kívül mikor menyek és úgy kérem az időpontot a kartonozóba érdekes hogy egyes helyen hogy megbonyolítják
8/8 A kérdező kommentje:
Az afp eredményét a védőnőmhöz küldik. Szóval nem tudok önállósodni.
2010. ápr. 13. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!