Nagyon megy a hasam a magnéziumtól. Sima magnézium.300mg/db.1200mg-ot szedek naponta. Ti milyet esztek és mennyit?
3000mg-ot, néha 4000mg, magnerot, napi 3x2 vagy 4x2. szívemre szedem, de nőgyógyász jóvá hagyta, sőt ő írta ki a 4x2-t ha keményedek.
volt hasmenésem 1-2 hétig mikor ekkora dózisban kezdtem el szedni, de lemúlt :)
Ha a magnéziumtól megy a hasad, akkor többet fogyasztasz belöle, mint amennyire szükséged van. (Ez a magnézium-túladagolás tünete)
Szedj kevesebbet - szerintem a 600 mg böven elég lenne - és megszünik a gond.
2 hete. A pozitív tesztem óta. Doki nem is mondta mennyit szedjek csak mondtam hogy feszül a hasam és szúr,ezért aztmondta ha érzem,vegyek be magnéziumot. Én meg szedem... amikor érzem hogy szúr,2-t beveszek (600mg). El is múlik tőle de késő délután újra elkezd szúrni és újra beveszek 2-t.
De most belegondolva terhesség előtt 1 hónappal is szedtem 600mg-ot /nap és akkor nem ment. Csökkenteném én,de akkor meg szúrkál,feszül a hasam.
Vagy megoldás lenne más fajta magnéziumot szedni?
Rendesen olyan mintha hashajtót ennék... rohanni kell a wc-re. Iszonyat kellemetlen.
Pedig ez túladagolás lesz.
A béres magnéziumnak nagyon jó a felszívódása,annak a napi limite 1 tabletta,ha abból többet szed valaki természetes,hogy megy tőle a hasa.
A többinél is az számít inkább,hogy mennyi szívódik fel belőlle.
A magne b 6-ból hatot is bevehetsz,viszont az meg kevésbé szívódik fel,ezért gyakorlatilag ugyanott vagy,mintha a béresből vennél be 1-et.
Szerintem csökkentsd az adagot és próbálj inkább más módszert,esetleg pihenj többet.De ilyen nagy dózisban én nem javaslom,hogy tovább szedd,mert a szervezeted nem bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!