Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pajzsmirigy alulműködésnél...

Pajzsmirigy alulműködésnél lehet szedni az elevitet?

Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Én mindkét terhességemnél szedtem, úgy, hogy L-thyroxint is szedtem mellette.
2016. jún. 11. 15:50
 2/7 A kérdező kommentje:
De a régi elevitet szedted,vagy az újat!Mert azt hiszem,hogy a régiben nem volt jód.
2016. jún. 11. 15:57
 3/7 anonim ***** válasza:
A nagyobbik 6 éves, vele a régit, a kicsi 1 éves, vele az újat (nem is lehet másmilyent kapni).
2016. jún. 11. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:

De, van most kétféle elevit.

Sima elevit jód nélkül - én ilyet szedek, mert kicsit túlműködik a pajzsmirigyem

És van az elevit plusz jóddal

2016. jún. 12. 07:55
 5/7 anonim ***** válasza:
alulműködés ellenére be kell vinni a jódot, mert kell a gyereknek - nekem ezt mondta az orvos
2016. jún. 12. 11:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak azért vagyok bizonytalan,mert azt is hallottam,hogy túl is lehet adagolni a jódot,ha szedem a gyógyszeremet és még mellé olyan terhes vitamint is szedek,amiben van jód.
2016. jún. 12. 14:22
 7/7 anonim ***** válasza:
megkérdezik, melyiket szeded, és 6 hetente ellenőrzik a vérképedet, szóval nyugi, nem fogod tudni túladagolni :)
2016. jún. 12. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!