Pajzsmirigy alulműködésnél írtak fel valakinek Clostyt? Segített?
Szia nekem alulmüködésem van és kaptam rá L-thiroxint. De a pajzsmirigy gyógyszer és a closty üti egymást.
A closty hatással van a hormon háztartásra beleértve a pajzsmirigyet is! Bár ezt még mindig nem értem, de akinek alulműködése van annak igazából túl sok hormont termel a pajzsmirigye és ezt a szervezet már nem tudja felvenni. És ha erre clostyt szednél az bizti hogy még jobban stimulálná :(
Ez egy nagyon szivatós betegség tud lenni! Nekem ahogy beállították elkezdtünk próbálkozni. három havonta mérték a TSH-mat. És így is 13hónapot vártunk a kisfiamra. Nagyon sok kitartás!
Nekem most írt ki Premens tabletát ami, nem kavar be. Igazából PMS.re szedtik, de bebizonyosodott hogy segítí a teherbe esést is.
Sok sikert!
Előző voltam :)
Szia!
Pajzsmirigy alulműködésre pajzsmirigy gyógyszer (l-thyroxin, euthyrox) való, ezen a closti nem fog segtíteni. És ne a nődokihoz menj ezzel a lelettel, hanem az endodokitól kérj gyógyszert.
amíg a pajzsmirigyed nincs rendben, nem célszerű a babára hajtani, mert sajnos fejlődési rendellenesség, vetélés lehet a vége. Amikor az endodoki zöld utat ad, akkor szabad csak próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!