Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pajzsmirigy alulműködésnél...

Pajzsmirigy alulműködésnél írtak fel valakinek Clostyt? Segített?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az érdekelne,hogyha alulműködik a pajzsmirigy és ezért nincs peteérés akkor ha visszamegyek a nőgyógyászhoz az endokrin lelettel amire ráírta a doktornő, hogy anovulatórikus ciklus mert 70 napra jön meg akkor a doki ír fel clostyt vagy mire számítsak szerintetek? Már várja a nőgyógyász a leletemet. Volt így valaki? Mi lett?
2013. febr. 21. 10:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A pajzsmirigy hormonokat kell rendbetenni először. Én így gondolnám.
2013. febr. 21. 10:48
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia nekem alulmüködésem van és kaptam rá L-thiroxint. De a pajzsmirigy gyógyszer és a closty üti egymást.

A closty hatással van a hormon háztartásra beleértve a pajzsmirigyet is! Bár ezt még mindig nem értem, de akinek alulműködése van annak igazából túl sok hormont termel a pajzsmirigye és ezt a szervezet már nem tudja felvenni. És ha erre clostyt szednél az bizti hogy még jobban stimulálná :(

Ez egy nagyon szivatós betegség tud lenni! Nekem ahogy beállították elkezdtünk próbálkozni. három havonta mérték a TSH-mat. És így is 13hónapot vártunk a kisfiamra. Nagyon sok kitartás!

2013. febr. 21. 10:55
 3/14 A kérdező kommentje:
Igen, már én sem értem igazából csak várom a hétfőt és kiváncsi lettem volna, hogy vajon a doki ezzel mit tud tenni, de kiderül. Köszönöm.
2013. febr. 21. 10:58
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekem most írt ki Premens tabletát ami, nem kavar be. Igazából PMS.re szedtik, de bebizonyosodott hogy segítí a teherbe esést is.

Sok sikert!

Előző voltam :)

2013. febr. 21. 11:04
 5/14 A kérdező kommentje:
Akkor drukkolok, hogy használjon. Már nagyon kiváncsi vagyok nekem mit mond majd a doki és mit ír ki. Drukkolok én is.
2013. febr. 21. 11:10
 6/14 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Pajzsmirigy alulműködésre pajzsmirigy gyógyszer (l-thyroxin, euthyrox) való, ezen a closti nem fog segtíteni. És ne a nődokihoz menj ezzel a lelettel, hanem az endodokitól kérj gyógyszert.

amíg a pajzsmirigyed nincs rendben, nem célszerű a babára hajtani, mert sajnos fejlődési rendellenesség, vetélés lehet a vége. Amikor az endodoki zöld utat ad, akkor szabad csak próbálkozni.

2013. febr. 21. 12:26
 7/14 A kérdező kommentje:
Szia Manka az endokrinológushoz kell mennem a leletemért és gyógyszert is ad és ezzel együtt a nőgyógyászhoz is az endodoki véleményével, mert azt mondták összedolgoznak. Aztán majd elválik hogyan lesz mert egészséges terhességet szeretnék. Köszönöm, hogy írtál.
2013. febr. 21. 13:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem pajzsmirigy alulműködést állapítottak meg szeptemberben, azóta rendberakták a TSH-mat és most volt az első clostilbegyt-es hónapom. Addig nem is adnak rá, ameddig a TSH nem mutat jó eredményt, mivel a babára és az anyára is nagy veszélyt jelent ha valaki úgy esik teherbe.
2013. febr. 21. 13:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, és nem biztos hogy a Te helyedben szedném a clostyt mert a tájékoztatójában is benne van, hogy a kik nem szedhetik a gyógyszert, és a pajzsmirigyesek is köztük vannak! A pajzsmirigyre kapott gyógyszer és a closty oltja egymást!
2013. febr. 21. 19:37
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát a nőgyógyászom (és egyben endokrinológus) így mondta.5 napig kellett szednem. Biztosan ért hozzá. Az egyik Kaáli intézet vezetője! Én megbízom benne, mert sok embernek segített már!
2013. febr. 22. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!