Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pajzsmirigy alulműködésnél...

Pajzsmirigy alulműködésnél írtak fel valakinek Clostyt? Segített?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az érdekelne,hogyha alulműködik a pajzsmirigy és ezért nincs peteérés akkor ha visszamegyek a nőgyógyászhoz az endokrin lelettel amire ráírta a doktornő, hogy anovulatórikus ciklus mert 70 napra jön meg akkor a doki ír fel clostyt vagy mire számítsak szerintetek? Már várja a nőgyógyász a leletemet. Volt így valaki? Mi lett?
2013. febr. 21. 10:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok, hétfőn doki után megírom mit mondott, ha esetleg benéztek még ide.
2013. febr. 22. 09:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Sajnos én nem jó sorrendet választottam amikor először a nőgyógyászhoz mentem aztán endokrinológushoz. Ráadásul olyan nőgyógyászhoz, akinek megmutattam egy fél évvel azelőtti vérvétel leletet melyen 3 a TSH (azt akkor még nem tudtam hogy magasnak számít). A nőgyógyász nem foglalkozott vele. Mivel már 3 éve próbálkozunk és rendszertelen a ciklusom felírta a Clostit. 3 hónapig napi 3x1-et. Néztük a peteérést de nem volt. Aztán azt mondta biztos szervi rendellenesség, és műtétet javasolt. Bevállaltam mert már nagyon szeretnénk babát. Altatás, 3 nap kórház, 2 hét táppénz stb... Kiderült, hogy szervi bajom nincs. Ezután egyik barátnőm mondta, hogy menjek el endo dokihoz aki kiírt vérvételre. 4 lett a TSH-m. A closti szedése miatt nőtt meg. Most nem próbálkozhatunk míg le nem megy. Nagyon kockázatos lett volna ha az elmúlt időszakban teherbe estem volna.

Lényeg, hogy nagyon válogasd meg a nőgyógyászt...

2013. febr. 22. 17:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok ma voltam a dokinál és az ft4 6 lett. 25mg letroxot kell szednem, de a doki elkeserített mert azt mondta nem tudja miért csak 70 napra jön meg. Szerintetek miért és mit tud csinálni a nőgyógyász, hogy sikerüljön a baba? Nagyon szomorú vagyok mert szinte lerázott az endodoki, hogy ezzel az értékkel rendesen kéne menstruálnom. Akkor most mi lehet a bajom?
2013. febr. 25. 15:31
 14/14 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Volt már terheléses cukor és inzulin vérvételed?

Annak milyen lett az eredménye?

2013. febr. 26. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!