31 hetesen éreztetek ilyet vagy hasonlót?
Figyelt kérdés
Olyan érzés van a pocimban alul, mintha szorítaná a nadrág. (Persze nem szorítja) Egészen lenn érzem. Nem folyamatosan csak időnként. Pihizek amennyit csak tudok, de nem igazán segít.
Magnéziumot szedek, napi 1000mg-ot. Sajnos a dokim külföldön van, így nem tudom felhívni.
2010. ápr. 12. 11:41
1/3 anonim válasza:
én szoktam ilyet érezni.én azóta érzem mióta fejjel lefelé van a babám.nem tudom h van e ehhez köze.
34+5 hetes km
2/3 A kérdező kommentje:
Az én kicsim is már befordult, akkor lehet, hogy Ő csinálja! Kis huncutok! Köszi :)
2010. ápr. 12. 13:18
3/3 anonim válasza:
30. héttől kezdve mást seérzek, csak ezt. Tehát ha nem vagyunk egyedül, akkor normális lehet a dolog. :)
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!