Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Éreztetek hasonlót? 30 hetes...

Éreztetek hasonlót? 30 hetes kismama vagyok, pár napja fájnak az izületek az ujjaimban (lábujjaimban is), ha hajlítom őket.

Figyelt kérdés
Nem vészes,csak nem tudom mitől lehet.Vizesedés?Így kezdődik?Bokám nincs megdagadva,ujjaim talán egy picit.Köszönöm előre is a válaszaitokat!
2009. szept. 17. 10:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Teljesen normális. Nekem is kb ekkor kezdődött, pedig nem vizesedem, max az ujjaim egy ici-picit. Reggelre annyira fájnak az ujjaim hogy nem hogy behajlítani, de fogni sem tudok. A férjemet kérem meg hogy gumizza össze a hajamat, mert az sem meg, annyira fáj. Sőt még a bugyit is fáj letolni a pisiléshez... Ne aggódj, teljesen normális. Ja az én lábam, bokám sincs bedagadva. csak a kezemen az ujjaim egy picikét.

Sok boldogságot!

37 hetes kismami

2009. szept. 17. 10:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!Megnyugtattál.Nektek is sok-sok boldogságot!
2009. szept. 17. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!