Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma repülünk külföldről magyarb...

Ma repülünk külföldről magyarba. Van esetleg valami kockázat vagy barmi? Mire figyeljek oda? 21hetes kismama

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 13:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

Fenéket. Ez a tajparaszt angliai és német mosogató szöveg.

2016. jún. 10. 14:51
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
sírok a válaszokon! :D
2016. jún. 10. 16:24
 13/21 anonim ***** válasza:
55%
:D detto
2016. jún. 10. 17:32
 14/21 anonim ***** válasza:
14%
11 es a tajparasztságot tőled örökölték. Nem sárgulsz még az irigységtől? Lehetőséged neked is van hogy elmenj magyaországról mint ahogy mindenkinek......
2016. jún. 10. 21:21
 15/21 anonim ***** válasza:
24%

Némelyik válaszoló olyan bunko mint a lonak a popoja.

Normális választ nem lehet írni?

2016. jún. 11. 00:12
 16/21 anonim ***** válasza:
41%
11-es: Mire kellene irigykedni? A kérdezőre? A kérdés alapján én inkább sajnálom. Miért kellene elmenni ebből az országból? Én például jól megvagyok.
2016. jún. 11. 08:18
 17/21 anonim ***** válasza:
14%
Lehet h te jol elvagy. De nem mindenkinek adatik meg magyarba a jolet sajnos. En megertem azt aki innen elmegy. Van esze. ....
2016. jún. 11. 11:24
 18/21 anonim ***** válasza:
14%

Lehet, hogy a kérdezőnek nincs diplomája, és mosogat Németországban vagy Londonban.

DE érdekli, okoz-e baj a babájának repülés, és mit tegyen ez ellen.

Engem sokkal jobban irritálnak a "védekeztem, de teherbe estem megint", illetve "ha lenyeltem, lehetek-e terhes" típusú kérdések.

#6 voltam ismét

2016. jún. 11. 13:24
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves hozzàszòlàsokat , ès kommenteket. Ès igen, az irigykedőknek szòl külföldön èlek , èn mertem lèpni ès feladni sok mindent amit màs nem. Ha ekkora szàd van , mutasd meg te is mit tudsz :) !

Mert amin èn keresztül mentem , nem hiszem hogy sokan megcsinàlltàk volna ugyan ezt. Lehet csomagolni , pakolni es hajrà. :) Majd aztàn lehet mindenkinek nagy szàja!

2016. jún. 12. 08:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor megkérdezem még egyszer! Miért kellene nekem például elmennem ebből az országból? Jó munkám van, jól keresek, megfelelő egzisztenciával rendelkezem. Akkor? Tanultam, dolgoztam érte. Kérdező, Neked milyen végzettséged van? Miért nézed le azt aki nem megy ki? Azért szóltunk meg téged különben, mert azt írtad, hogy magyarba. Helyesen Magyarországba!
2016. jún. 12. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!