Miért van az, hogy annyira vártam a babát, most meg, hogy megtudtam egy hete, hogy terhes vagyok tisztára bepánikoltam? Ez normális ilyenkor?
szia!
nem tudom,hogy ez megnyugtat-e,de én ugyan így voltam vele az elején! de most,16 hetesen,már azt várom,hogy a kezeimben tarthassam! egy pár hét,és el fog múlni! boldog babavárást!
Szerintem ez teljesen normális, én is így voltam vele. Alig vártam, hogy sikerüljön a babóca, aztán mikor ott volt, az öröm mellett én is "bepánikoltam" egy kicsit.
De ez elmúlik, ne izgulj!
Boldog babavárást!
Én még csak örülök, de az első pár átsírt éjszaka után, vagy ha beteg lesz, vagy ha nem tudom mi a baja, és sirni fog, vagy nem fog szopni vagy vagy vagy, na akkor fogok pánikolni :D
amugy teljesen normális, plusszba a hormonok is rá fognak tenni!
szia!
én mint 2 gyermekes anyuka tudom, hogy az elején is vannak ilyen érzések, és nálam a vége felé is voltak. Érdekes, hogy engem nem a szülés foglalkoztatott, hanem az, hogy hogy lesz utána.A szülés után pár nappal jelentkezett nálam a depi, de akkor már ott van veled a babád, és rájössz hogy ők a legszebb dolog a világon:)
kitartást:) és boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!