Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dr Tanko Andrásrol Kecskeméten...

Dr Tanko Andrásrol Kecskeméten mit tudni? Mennyi a magánredelés nála? Mennyire alapos?

Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nekem ő az orvosom az elejétől és imádom.Nagyon jó doki.Mikor előszőr mentünk 9ezret kért,mostanában változó,mert 4d-re járunk,van,hogy kérünk képet,vagy dvd-t,így 12-15között szokott lenni.Nagyon alapos és bármit amit kérdezel szivesen válaszól rá.Mi 26hetesen voltunk 4d,másfél óráig vizsgált és mindent megtett,hogy a legjobb képeket és felvételt kapjuk.És ő már 14hetesen megmondta,hogy kisfiú lesz.Holnao reggel megyünk újra ás már alig várom.Sok rokonom nála szűlt és mindenki elégedett volt.

Remélem tudtam segíteni.

30hetes kismami

2008. szept. 26. 12:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Én is hozzá járok és csak jókat tudok mondani róla. A tarifa úgy van,ahogy az előző válaszoló írta,de nagyon kedves,szép a rendelője és nem mellesleg nagy tudással rendelkező doki pl. genetikai kutatásokon is vett részt korábban.Nagyon alapos,nem siettet, a vizsgálat előtt és után is beszélgethetsz vele, szívesen válaszol mindenre.Nem kapkod,szóval én is csak ajánlani tudom neked.
2008. szept. 26. 19:52
 3/3 anonim ***** válasza:
én is hozzá járok a világ legjobb dokia!!!ultrahangban profi mindent kiszúr azonnal!amit mond az úgy van!nekem kettő babám elhalt és most vizsgálja ki hogy mi a gond de az tuti hogy ö az egyetlen aki addig kutat míg ki nem deríti hogy mi a baj!!!
2009. okt. 18. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!