Terhességi hormonok, válthatnak ki ilyet?
14+4hetes vagyok.Teljesen kivagyok készülve úgy érzem.A legapróbb dolgoktól 200 lesz a vérnyomásom.Sokszor már elég komoly gondot okoz, az is hogy lemenjek az utcára,boltba.Pedig muszáj, és van két nagyobb gyerekem is.Ők is mondják,hogy elég furcsa vagyok néha:(Pedig szeretnék normális lenni.
Néha semmi nem tud érdekelni,folyamatos stressz, félelem lett az életem.Amik eddig minimálisan foglalkoztattak, azok most félelemmel töltenek el.(pl.Kullancs, calici-vírus,de még sorolhatnám)
Egyedül vagyok segítségem nincs,párom külföldön dolgozik.Okozhat ilyet a hormon változás, vagy ez mástól van?Lehet megörülők:)
Szia!
Detó ugyan ez vagyok,mint te.
Ehhez sajnos még hozzájön,hogy egészségügyis kismama vagyok!Gondolhatod,ha te ilyen dolgokon agyalsz,akkor én mit csinálhatok....Minden apró jelből a lehető legrosszabbat hozom ki,mindenen idegeskedem.Nekem is harmadik babám:)))
Te mikorra vagy kiírva?Mert majdnem egyidősek vagyunk,én 15 hetes vagyok:) Október 1-re írtak ki,de szerintem meglesz ez a baba szeptemberben.
Szóval borzalmas vagyok,kiabálok,idegeskedem,és felkapom mindenen a vizet.Semmi se jó.
Az én gyerekeim is szoktá mondani,hogy anyu csinálj magaddal valamit mert az idegeinkre mész:)))
Imádok kirándulni,imádok sétálni de most mégis legszívesebben átaludnám az egész terhességemet.
Érdekes,mert a két másik gyerekemmel nem ilyen kismama voltam!
Szóval remélem a hormonok teszik ezt velünk:)))
Persze. Nekem ez a korszak a 13. héten kezdődött és a 19.-ig tartott. Nem is értem, hogy a család hogy élte túl. :)) De nyugi, egyszer csak elmúlik, és megszáll a végtelen nyugalom. :)
33 hetes km
Sziasztok.
Hát remélem,hogy elmúlik mert megörülök:(
Második veled egyszerre vagyok kiírva, de nálam progis császár lesz:(
Ti oltattátok a nagyobbakat és magatokat kullancs ellen?
Az eü-s kismama vagyok.
Nem oltattuk magunkat sem kullancs sem H1N1 sem semmilyen más "betegség" ellen.Én a természetes immunrendszer híve vagyok:)
Van ez az új oltassátok be a gyerekeket bárányhimlő ellen kampány is.Na megáll az eszem tőle!Hát nem az a lényeg,hogy mielöbb túlessenek ilyeneken a gyerekek?Hogyan lesz akkor immunrendszerük ha minden marhaság ellen oltjuk őket nem?Na mindegy.
Neked progis császár?Miért?
Én remélem most is simán szülök,legalábbis szeretném:)
Képzeld,nekem már mozog:))
Vagyis gyönyörűen érzem a magzat mozgásokat:))
Az első kettőnél 16 hetesen éreztem,de ezt nem lehet bélmozgással keverni,most már 5-6 napja Őt érzem:))
Meg van magzati szívhang figyelőm,így a kettő dolog együtt most már megnyugtat.
Hol fogsz szülni?
Gondolkodtál már mi lesz velünk 3 gyerekkel?:D
Szia!
Az első babám koraszülöttként császárral született.A lányom toxémia miatt szintén.
És most ezek után már progisan lesz.
Voltam védőben ő is azt mondta elmúlik ez az időszak.
A gyerekeket lehet beoltatom, mert táborozni készülnek.
A lényeg, nap mint nap elgondolkodom mi lesz 3 gyerekkel.Én pharmatex bébit várok, szóval nem készültem rá.
Néha én is úgy érzem mintha mocorogna, de még nem merem 100%-ra beleélni magam.És állítólag elvagyok 1 héttel számolva.vagyis 15+6napos vagyok.
Szia!
Kismamatárs ismét:)
Hát azt én is néztem,hogy tuti el vagy számolva,mert ha ugyan akkorra vagy kiírva,mint én,de kevesebb a terhességi heted az hogy lehet:S
Na de így már pontos:))
Pharmatex baby...ez jó:D :D :D
Én kicsit félek 3 gyerektől de biztos belerázódunk majd.
A szüléstől nem félek sajnos tudom,mennyire fog fájni és én mennyire fogok ordítani:)
A miénk tervezett baba,de nem pont úgy gondoltam,hogy januárban maradok terhes.Annyi mindent akartam csinálni,most meg táppénzen dekkolok:)
Az én szakmám olyan,hogy amint igazolódik a terhesség egyből táppénzre vesznek szülésig.Én,az örökmozgó kicsit laposnak találom az itthon ülést:)De megéri!
18 heti UH-n remélem kiderül,hogy lány vagy fiú,bár mindegy mert 1 lányom és 1 fiam van.
Majd írj ha kedved lesz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!