Ha még mindig pici hasam van, akkor hirtelen fog rengeteget nőni az utolsó pár hétben? 30hkm
Ez egy kép a hasamról, tegnap készült. 30 hetes vagyok, de sokak szerint alig látszik. Eddig sikerült megúsznom a terhességi csíkokat is.
Az utolsó 10 hétben még nagyon sokat fog nőni a hasam? Vagy sosem lesz olyan nagy mint másoknak?
Ha ez számít valamit, a baba 3 héttel nagyobb, és Augusztusra vagyok kiírva.
Szerintetek készüljek lelkileg, hogy nemsokára szét fog repedni a bőröm mindenhol? Nagyon örülnék, ha nem szakadnék. Veletek hogy volt? Nektek is ilyen pici hasatok volt 30 hetesen, és utána nőtt hirtelen sokat?
30hkm
Vicces, én kb. így nézek ki és holnap leszek 16 hetes.
Szerintem ne izgasd magad.
Az első gyerekemmel abban a pólóban mentem szülni, ami most épp jó még rám (nem terhes póló). Az a babám is 2850 lett, tökéletes méret.
A bőr repedése alkati dolog.
Nekem sok-sok problémám van terhesen, de a negyediket várva sem repedt meg sehol semmi, pedig volt már 4 kiló feletti babánk is.
Ne foglalkozz a külsőségekkel, örülj és várd a babát, a többi megy magától!
Ugyanigy voltam én is, mindkét fiamnál. Az Nst-n azt hittek eltévedtem...
Mindket gyerekem normal súllyal született: 3290 es 3250 gr és 52 es 49 cm. 😊
Én most vagyok 32. Hétben,és nekemis most ebben a 2 hétben nőlt meg látványosan a hasam.Eddig engem is mindenki bámult itt a városba,milyen pici a hasa...A többi kismama aki van,mind ugy megy mint aki a szülőszobára indul,akkora a hasuk,és 10 hét köztünk a külömbség a másik2 kismamával.alkatfüggö is.mikor egyik kismama anyukájával ültem orvosnál,nagyképüen mondta,ők már hiszen a 17 hétben vannak,mondom én a 27.erre lesett nagyokat hogy hát alig látszik.Alkatfüggö is.
De szerintem nemfogsz csikosodni.Nekem igaz2 db kijött az elmult pár hétben,de olyan pici meg halvány,hogy ugyis elmulik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!