Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam az afp-s vérvételen,...

Ma voltam az afp-s vérvételen, annak mennyi idő az eredménye? Milyen gyakorisággal szoktak ott bajt találni?

Figyelt kérdés
egy picit félek,bár a down szűrésem negatív lett,és a védőnőm azt mondta,hogy a nyitott gerincet már az ezelőtti ultrahangokon észrevették volna,ha jól megnéz a doki!
2008. szept. 26. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Általában 2-3 hét mire megjön az eredmény.

Szerintem az esetek 80-90%-ában nem jó eredményt ad, de ez nem jelent semmit. Ha itt is rákeresel rengetegen írták már hogy csak a kismamák riasztgatására jó. Sok országban nincs is ilyen vizsgálat.

A lényeg az utána levő genetikai uh, ha ott stimmel minden akkor minden okés! Úgyhogy ne félj!:)

Nekem pl. elvesztették az eredményemet... amire a dokim azt mondta nem is baj, mert tök felesleges vizsgálat!:)

2008. szept. 26. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetértek az előttem szólóval, elég elavult már ez a szűrés, sokszor téves eredményt ad.Ne is aggódj ezen, főleg ha az ultrahang szerint minden rendben van.
2008. szept. 26. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem 2 hét volt! Én is most kaptam meg az eredményt.
2008. szept. 26. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem jó volt az AFP-m mégsem volt egészséges a baba.Barátnőmnek is jó volt,a nyaki redő is mégis szülés után 2 hetesen vették észre,hogy Down-kóros a pici.

Az AFP-nek semmi jelentősége már más országok jóval fejlettebbek ebből a szempontból.

Ne aggódj pozitívan állj mindenhez!

2008. szept. 26. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia,én külföldön élek,itt nálunk például egyáltalán nem "kötelezö",ezt nem eröltetik..

Boldog babavárást! :)

2008. szept. 26. 10:55
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2008. szept. 26. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!