Kit válasszak védőnőnek a XI. kerületben?
7 hetes kismami vagyok,nemsokára aktuális lesz a védőnő választás.
Ismertek olyat,akihez érdemes menni a XI. kerületben?
Előre is köszi!:)
Szia! Nincs sajnos szabad védőnő választás. Aki a körzetedben hozzád tartozik, ahhoz kell menned. Nem tudom elképzelni, hogy van jó védőnő, de már hallottam ilyet:)
Az enyém iszonyú, úgyhogy elmegyek 4x, mert annyi kötelező, aztán vége. Üdv, egy 27 hetes kismama
Valóban ahhoz kell menned, akihez tartozol, nem választhatsz, de igenis van jó védőnő! Az enyém fantasztikus! Mindenben segít, bármilyen kérdéssel bármikor hívhatom. Kívánom, hogy a Tied is ilyen legyen!
Ha mégsem, akkor elmész, ahányszor muszáj és keresel valakit, aki valóban tud segíteni is. De remélhetőleg erre nemis lesz szükséged.
Sajnos tényleg nem választhatsz. Viszont ha nagyon nem jön be a védőnéni, akkor ha másik gyerek dokit választassz, aki másik védőnénivel dolgozik akkor elvileg az ő védőnénije gondozhatja a babát és innentől le van a gond a nem szimpi védő nénivel. Viszont addig nem tanácsos ujjat húzni a védőnővel, mert sokszor keresztbe tehetnek...
De a legtöbb védőnő nagyon kedves és ügyes, álltalában nincs gond velük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!