Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lassan 13 hetes vagyok (12+4)...

Lassan 13 hetes vagyok (12+4) de a pocakom még nem látszik egyáltalán, pedig már nagyon várom. Kinek mikor kezdett el látszani? 😊

Figyelt kérdés
2016. jún. 5. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
A 16. hét előtt nem is fog, tessék utánanézni az anatómiájának.
2016. jún. 5. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Akkor egyél sokat, jó puffasztót, és nyomd ki. Vagy tömd ki ruhaneművel. Hordjál kismamacipőt.
2016. jún. 5. 17:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor még nemigen látszik, pláne első terhességben. Ami látszhat az a haspuffadás. Nekem 20. Hét környékén kezdett el látszani. De van akinek már a 16. -n. Nem ezen múlik a boldogság.
2016. jún. 5. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
19 hetes vagyok, aki nem ismer, még most sem mondaná meg, hogy baba lesz.
2016. jún. 5. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél még 6 hónaposan alig volt pocakom...aki nem tudta nem mondta volna meg hogy babát várok. A 2. babánál már 14-16 hetesen látszott hogy baba van.
2016. jún. 5. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem első a 14héttől már. Második jóval elöbb,mert többen rákérdeztek már a 12hetes uh előtt is. Hatalmas hasam van ,elsövel is elég nagy volt. De genetika is,alapból sörhasas vagyok,elöre hízik a hasam és nem hájasra.
2016. jún. 5. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:
20-22ik hét környékén mindkét gyerkőccel.
2016. jún. 5. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
En most 11 hetes km vagyok, nekem már 2-3 hete akkora lett a hasam mint egy 4 hónapos terhes, de inkább daginak nezek ki sajnos, mint kismamának. A 6.hettol iszonyatosan rossz a gyomrom,es az a típus, hogy sokat kellett ennem, ezért már 4 kg-t híztam:-(
2016. jún. 6. 12:45
 9/9 anonim ***** válasza:
A 15. héten már aki tudta megjegyezte,h na mostmár van pocim. Jelenleg 16 hetes vagyok, de aki nem tudja,h az vagyok max. kicsit testesebnek lát szerintem.
2016. jún. 6. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!