16+4 hetes terhes vagyok, de a hasam eleg pinduri, meg nem veszik eszre, hogy varandos vagyok. Mikortol kezd igazan latszani? 1,74m magas vagyok, ez befolyasolhatja, h nem latszik?
Általában a 20. hét után ezd el nőni a hasad.
Azért ne várd nagyon, elég, ha te tudod, hogy babaát vársz, lesz még amikor nagyon boldog lennél, ha látnád milyen cipő van rajtad.
Tényleg ne aggódj!Mindenkinél máskor kezd el nőni a pocak.Nekem az elsővel még 20 hetesen is alig volt észrevehető a hasam,a másodikkal pedig már a 16.héten teljesen látszott,hogy babát várok!Mindkét fiam egészségesen jött a világra!
Egy barátnőm most van a 21.héten és aki nem ismeri nem mondja meg,hogy babát vár!
Most már lassan el fog kezdeni növekedni!
Pont ezt akartam én is kérdezni:) 16-17. héten vagyok. Tegnap este voltam dokinál, azt mondták, h jövő hét körül már érezhetően, és látványosan mozogni fog, ill. ekkor kezdődik egy látványos, intenzív növekedés!! Már alig várom!
Jó babavárást:)
Szia!
Én ma léptem be a 17.hétbe, de nekem nagyon nagy a pocim.
Nekem úgy a 12.héttől kezdett el nőni a pocim.
Mindenkinél más. Én a második babámat várom.
Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!