Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek? December 24-en...

Szerintetek? December 24-en születne a kisfiunk, akit Adamnak hivnanak tehat egybe lenne a szulinap nevnap es karacsony?

Figyelt kérdés
Ez a név tetszik mindkettonknek de egyben lenne minden unnep. A ferjemnek ez az egy kifogasa van a nev ellen. doki szerint fiunak tunik de meg nagyon az eleje 😊

2016. jún. 5. 11:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
En dec 25-re vagyok kiirva de nem lattak nemet :D egyetertek paroddal ez igy sok neki kesobb hogy le can tudva minden :(. En mar azert i szomorkas vagyok h deci baby lesz merr igy karacsonnyal isszefonodik, de ez van :)
2016. jún. 6. 04:16
 22/23 A kérdező kommentje:
meglepodtem en is hogy kerrezte az orvos hogy szeretnenk e a lanyunk melle egy fiut is mert ugy nez ki az lesz? az az orvos mondta aki jovo heten a genetikait fogja csinalni szoval lehet benne valami :) azertha valtozik nem fogok meglepodni :D
2016. jún. 6. 08:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Szeptemberben is van Ádám nap! Tartsátok a névnapját akkor :)
2016. jún. 6. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!