Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek? December 24-en...

Szerintetek? December 24-en születne a kisfiunk, akit Adamnak hivnanak tehat egybe lenne a szulinap nevnap es karacsony?

Figyelt kérdés
Ez a név tetszik mindkettonknek de egyben lenne minden unnep. A ferjemnek ez az egy kifogasa van a nev ellen. doki szerint fiunak tunik de meg nagyon az eleje 😊

2016. jún. 5. 11:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Lányom decemberi hónapjai úgy néznek ki, hogy névnap, Télapó, születésnapja, karácsony, mindez három héten belül és imádja. A december szinte csak róla szól. :)
2016. jún. 5. 12:16
 12/23 anonim ***** válasza:
Bizti nem örülne neki hogy soha nem lesz saját ünnepe
2016. jún. 5. 12:51
 13/23 anonim ***** válasza:

én is ezért nem voltam kibékülve csak az Ádám névvel, nálunk meg szeptemberben születik, szóval egyik névnap se lenne jó... mondjuk elvileg kiscsaj, szall ezt megúsztam.

Érdekes amúgy, mostanában volt kérdés, hogy befolyásolna-e, hogy közel van a név- és szülinap, ott szinte mindenki azt írta, nem baj...

2016. jún. 5. 12:53
 14/23 A kérdező kommentje:
amugy ha van egy kis szabadidom es penzem mindog probalok valami olyat csinalni ami a gyereknek elmeny .mintha gyereknap lenne szoval nem csak unnepnapokon kap valamit vagy mrgyunk valahova.ez viszont igy tenyleg sok nagyobb unnep lenne egybe. foleg a szulinap+karacsony.bar azon nem valtoztathatok. max reggel megjon a jezuska es delutan szulinapozunk...vagy forditva.
2016. jún. 5. 13:08
 15/23 anonim ***** válasza:

Februàr 12-re voltam kiírva, az orvosom azt mondta ha nem születik meg addig a baba akkor mivel GDM-em van aznap be kell feküdnöm és max 2 napot vár. Mivel màr a 37. héttől úgy àlltak a dolgok hogy bàrmelyik pillanatban indulhatok az orvos felajànlotta a 39. héten hogy ha akarom indítja a kiírt napon... Mivel ragaszkodtam a Bàlint névhez ezért éltem a lehetőséggel.

Szerintem az a ritkàbb eset ha valaki telibe a kiírt napon szül, úgyhogy előre nem aggódnék, főleg hogy nem is biztos hogy fiú!

A pàrom Àdàm, ő szept. 9-én tartja a névnapjàt egyèbként.

Ha màr nagyon a végèn jàrsz és a vizsgálatok szerint is teljesen 'kész van' a baba akkor esetleg megkérdezheted az orvosodat hogy nem lehetne-e valahogy meggyőzni a babàt hogy induljon el, àltala javasolt praktikàkkal persze nem a mindenféle szomszédasszony javasolja/ezt olvastam XY-nak ez bejött módszerrel ami akàr veszélyes is lehet

2016. jún. 5. 13:08
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem szép név nagyon az Ádám!!és nem is gyakori.szoval hajrá
2016. jún. 5. 13:53
 17/23 anonim ***** válasza:

Az Ádám nem gyakori? Nézegesd a statisztikát: [link]

Amúgy szép név, én is adnám.

2016. jún. 5. 13:59
 18/23 anonim ***** válasza:
Én is december 24-ére voltam kiírva, és 14-én született a fiam. Mi teljesen külön tartjuk a kettőt.
2016. jún. 5. 14:03
 19/23 anonim ***** válasza:
Lehet nem pont 24.en szuletik,hanem egy ket nappal elobb vagy utana :)
2016. jún. 5. 15:17
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem probléma, hogy a névnap és a születésnap egyszerre van, nekem a kettő között 3 nap van, és soha semmi problémám nem volt belőle, a névnapot egyébként se ünnepli nagyon senki. Az már más dolog, hogy a karácsony és a születésnap van egyszerre, de ezt persze nem tudjátok befolyásolni.
2016. jún. 5. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!