Szerintetek? December 24-en születne a kisfiunk, akit Adamnak hivnanak tehat egybe lenne a szulinap nevnap es karacsony?
én is ezért nem voltam kibékülve csak az Ádám névvel, nálunk meg szeptemberben születik, szóval egyik névnap se lenne jó... mondjuk elvileg kiscsaj, szall ezt megúsztam.
Érdekes amúgy, mostanában volt kérdés, hogy befolyásolna-e, hogy közel van a név- és szülinap, ott szinte mindenki azt írta, nem baj...
Februàr 12-re voltam kiírva, az orvosom azt mondta ha nem születik meg addig a baba akkor mivel GDM-em van aznap be kell feküdnöm és max 2 napot vár. Mivel màr a 37. héttől úgy àlltak a dolgok hogy bàrmelyik pillanatban indulhatok az orvos felajànlotta a 39. héten hogy ha akarom indítja a kiírt napon... Mivel ragaszkodtam a Bàlint névhez ezért éltem a lehetőséggel.
Szerintem az a ritkàbb eset ha valaki telibe a kiírt napon szül, úgyhogy előre nem aggódnék, főleg hogy nem is biztos hogy fiú!
A pàrom Àdàm, ő szept. 9-én tartja a névnapjàt egyèbként.
Ha màr nagyon a végèn jàrsz és a vizsgálatok szerint is teljesen 'kész van' a baba akkor esetleg megkérdezheted az orvosodat hogy nem lehetne-e valahogy meggyőzni a babàt hogy induljon el, àltala javasolt praktikàkkal persze nem a mindenféle szomszédasszony javasolja/ezt olvastam XY-nak ez bejött módszerrel ami akàr veszélyes is lehet
Az Ádám nem gyakori? Nézegesd a statisztikát: [link]
Amúgy szép név, én is adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!