Ugye nem lesz baj, hogy most előjött a megjön érzésem 9 hetes terhesen?
Éjszaka hányingerre ébredtem aztán elmúlt. Reggel óta meg megjön érzésem van. Cicim is jobban fájt az előző napokban, most ez enyhült tegnap óta. Ugye nem lesz baj??? :( Holnap lépek a 9. hétbe és szerdán megyek újra dokihoz.
Előre is köszönöm a válaszokat!
A terhességi tünetek intenzitása változó, ezen ne aggódj. Gond akkor van, ha erősen görcsölsz, és/vagy vérzel. 9. héten már elég erős görcsök vannak, ha vetélésről van szó. Sajnos tapasztalatból beszélek.
Gratulálok, és boldog babavárást! :)
Saját tapasztalat: kb7 hetesen jött nálam elő a "mindjártmegjönbakker" érzésem. Állandóan rohantam a WC-re, h na mizujs..de szerencsére semmi ilyesmi nem volt. Említettem a dokinak, ő annyit mondott, hogy a szervezet "emlékszik" a terhesség előtti időszakodra, meg hogy addig amíg nem erős a görcs és nem vérzel, nem akar a derekad leszakadni, addig nincs baj.
Úgy a 12-ik 7 felé múlt el.
Sok nyugalom, sok folyadék és boldog babavárást :)
Csak délelőtt volt ez az érzés utána el is múlt. :)
Nem parázok rajta csak olyan szokatlan volt hogy van az érzés azt semmi nincs közbe. :) Nekem még ez új!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!