Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány évesen korban volt?...

Hány évesen korban volt? Bővebben lennt.

Figyelt kérdés

1. Hány évesen vesztetted el? Van olyan aki még együtt van azzal akivel elvesztette és tőle született gyermeke?

2. Hány évesen lettél terhes először?

3. Tervezett baba volt?

4. Ha nem, akkor milyen védekezés mellet fogantatott?

5. Ha tervezett volt,mennyi időbe telt míg összejött a baba?

6. Hogy viseltétek a terhességet?

7. Milyen volt a szülés?

8. Azóta még együtt van a kis család?:)

Légyszives rendes válaszokat írjatok:) Nagyon foglalkoztatnak ezek a kérdések, és kíváncsi vagyok ki hogy élte meg ezeket:)

2010. ápr. 11. 16:09
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

Én is így gondolom, hogy sajnos kevés fiatal van, akik ilyenek, mint mi. Én személy szerint nagyon örülök, hogy megtaláltam életem párját! Hihetetlenül jó a kapcsolatunk, mindenben egyetértünk:) És SOHA nem engedném el semmiért!!! Mi nagyon fiatalon szeretnénk kisbabát:) Készen állunk rá!! A párom nagyon szeretne apa lenni , pedig még van 1 év:D Addig nem jöhet a pici, mert be kell fejeznem a sulit:D

2010. ápr. 12. 20:24
 32/32 anonim válasza:

1. 17 évesen, nemrég házasodtunk össze

2. 22

3. igen

4. -

5. 3 hónap

6. nagyon jól viselem, minden percét élvezem :) jelenleg 32. hétben

7. remélem természetes és gyors lesz

8. igen, nemsokára hármasban :)

Egyébként végzős vagyok egyetemen, úgy terveztük, hogy még meg tudjam írni a diplomám. Nekem is az volt a vágyam, hogy fiatal anyuka lehessek :)

2010. ápr. 13. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!