9hetes kismama vagyok és megfaztam, milyen gyógyszert vehetek be mit tanácsoltok?
Kvara unom hogy a tényleg jo es jo szándékú tanácsaim lepontozzak
Most akkor mondja mar meg valaki h mi az isten nem volt hasznos
SZABAD mézet enni terhesen !!!!! Az egyik kegegészségesebb dolog a vilagon.. Ennyi erővel kb vizet se igyatok terhesen
Az összes terhességem alatt rengeteg mézet es virágpor fogyasztottam semmi gond nem volt es most sincs
2 lanyom es egy fiam van
Es méhészetunk
Tudnám ha baj lenne ...
Én 32 hetesen sajnos több megfázáson vagyok túl, pedig előtte sosem voltam beteg.
Alapból semmit nem lehet-tarja a mondás és a dokik is ezt szokták mondani. Én viszont nem gyógyultam meg a tea, méz, c vitamin combótól.
Homeopatias segit valamicskét, oscillo. A homeogene 9 stodal és társai. Sajnos cukros lettem, ezek is kiestek.
Bioparox zseniális...volt, egy hónapja kivonták a forgalomból.
Orrcseppből homeos, vagy csecsemőknek való.
Antibiotikumbol van 1-2; de csak ha minden kötél szakad.
Javaslom én is a pihenést, házi praktikákat. Ugyan ugy kilábalsz, csak lassabban.
Lázad ne legyen, arra figyelj, nekem nem volt, de lelkemre kötötte a dokim, h ha van befektet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!