Ti milyen gyakran jártok uh-ra?
Voltak feltételezések arról, hogy a gyakori UH bántja a fejlődő belső fület, de tudtommal ez nem nyert bizonyítást.
Amúgy felesleges ennyiszer járni ha nincs nyomós indok (fejlődési rendellenesség gyanúja), a kötelező szűréseknél kiszűrik, ami kell, ha kétes, akkor visszahívnak. A többi eset semmi más, mint anyuka szórakoztatása és pénzégetés.
A hosszan tartó UH felmelegíti a magzatvizet.
Valóban felesleges ennyi, Angliában legfeljebb 2 van. Valahol a kettő között lehet az igazság. Ha nincs gond, akkor kéthavonta elégnek kell lennie.
A magándoki csak azért csinál UHt, hogy ne érezd pofátlanságnak, hogy egy kis beszélgetésért meg leletnézegetésért kér el alkalmanként 15 ezer forintot.
Nah, megint erre járt, valami lepontozó biomama... Olyan elektromos szmogban élünk, wifi-hálózatok, rádiójelek, digitális műsorszórás, GPS, mobiltelefon, stb. senkinek ne legyenek illúziói, hogy amiről nem tud, az nincs. Egy kolleganőm társasházban (!!!!) nem engedte a wifit a férjének, mert az biztos káros a magzatra. Ja, kár hogy a 16 másik szomszéd wifije ugyanúgy ott van az ő lakásában is... Ilyen a bolygó, már azt se tudom mondani, hogy költözzön a prérire, aki fél ettől, mert fölösleges, ott is kb. ugyan ez van.
A röntgensugárzás, nukleáris sugárzás káros persze, de az ultrahang nem okoz semmit az égvilágon.
3# szóval négy hetente ..:D :D kicsit egyszerűbb lett volna leírni
Amúgy en 4-5 hetente voltam
Gondolod, az orvos azt akarja, hogy a magzat károsodjon, ezért csinál rajtad gyakori uh-t? Ha mégsem gondolod így egy egyetemet végzett emberről, aki életeket ment, és akire te is rá akarod bízni kettőtök életét, akkor szerintem nyugodtan járj hozzá.
6. héten, 9. héten, 12. héten és innentől 4 hetente volt uh-m a 38+3-ig (szülés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!