Inzulinrezisztens kismamák, milyen gyakran jártok ellenőrzésre és mit takar a kontrollvizsgálat?
Várandósan? Nem járok. Szerencsém van, az első 12 hétben a férjem írogatta ki az utrogestant meg a meforalt is, van egy 3 évesünk, nem nagyon szerettem volna a katasztrofális rosszullétekkel senkihez járkálni, akihez nem muszáj. De gondolom, ha nem írta volna, meglehetősen gyakran kellett volna. :) (3x2 utrot szedtem)
Az endokrinológusommal az első után is, és most is 6 hónappal találkozunk majd először, addig felesleges.
A cukorterhelésem rossz lett, emiatt tartom a kapcsolatot a diabbal, de a diéta elég, havonta néznek egy hgba1c-t.
Slussz. :)
Van kismama csomag MM-ben. ez havi 7500.- és átlagosan a 32. hétig, tehát a 8. hónapig veszik igénybe az anyukák. 8. héttől igényelhető. Tehát 6-7 hónapot fizetek elejétől a végéig. Ebbe minden hónapban nézik a pajzsmirigyes cuccokat, meg a cukrot, és benne van még ingyen a netes konzultáció az orvossal (bármennyi, ahányszor kérdésed van, annyiszor válaszol, nem kell levelenként fizetni), és egy diétás tanácsadás (lehet, h kettő, erre sem emlékszem pontosan). Illetve van még valami ajándék uh a 30. hét után, erre nem emlékszem pontosan. Ha olyan labort néznek, ami nincs benne a csomagban, pl. d vitamin, akkor azt külön kell fizetni a havi díjon felül. Nekem ilyen egyszer volt.
3-as vagyok, 23 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!